İklimi, benzersiz doğası, antik kentleri, masmavi suları, tarihi ve kültürel mirasıyla ziyaretçilerin ilgisini çeken otel cenneti Antalya, yemekleri ve restoranları yerli, yabancı turistler tarafından ilgi görmektedir. Pek çok uygarlığa ev sahipliği yapan Antalya’nın mutfak kültüründe bu çeşitliliği bulmak mümkün. Ziyaretçilerin oldukça ilgi gösterdiği Antalya’daki restoranlar arasında her damak zevkine uygun çeşitli lezzetler yer almaktadır. 

Antalya ve çevresinde keşfedebileceğiniz en iyi restoranlar:

Sıralı Kebap

Sıralı Kebap, muhteşem Akdeniz manzarası eşliğinde Lara’da yer almaktadır. Geleneksel Türk mutfağına özgü özel et menüleri, lahmacun, beyti, pide çeşitleri, perde ciğer, Adana dolama, fatteh mezesi, tatlı çeşitleri gibi pek çok lezzet yer alır. Kebaplar tereyağı ve lavaş eşliğinde servis edilir. Kendine has lezzetleri, meze çeşitleri ve sunumlarıyla oldukça nezih bir ortamdır.

Vanilla Restoran

Antalya’nın tarihi yeri Kaleiçi’nde konumlanan Vanilla Restoran, sade dekorasyonu ve sıra dışı tatlarıyla tercih edilen mekanlar arasında yer almaktadır. Fransız mutfağı, İtalyan mutfağı ve dünya mutfağından lezzetler sunan Vanilla’da şık sunumlarla hazırlanan eşsiz lezzetlerin yanında samimi ortamı ve caz şarkılarıyla keyifli bir Akdeniz gecesi yaşayabilirsiniz. 

Nejat Balık

Seçkin deniz lezzetlerini kendi usulüne göre pişirip hazırlayan Nejat Balık, deniz kıyısında yer alan masalar eşliğinde ziyaretçilerine Antalya’nın masmavi manzarasını ve eşsiz yemek ziyafetini sunmaktadır. Balık çeşitleri, enfes mezeleri, farklı sunumları ve müzikleriyle ziyaretçilerin ilgi odağı olan bir mekandır. Kalamar, baby kalamar çeşitleri ve levrek pirzola favoriler arasında yer alır.  

Aslım Şimşek Köfte Piyaz

Antalya usulü piyazın en bilinen mekanlarından biridir. Şehrin en meşhur yemeği olan köfte ve tahinle hazırlanan Antalya piyazını kendine özgü lezzetiyle ziyaretçilerine sunmaktadır. Yanında ikram olarak közlenmiş soğan ve biber, sınırsız ayran ve sonrasında tatlı olarak kadayıf servis edilir. Güler yüzlü personeli, leziz köfte ve piyazı, mezeleri ve hızlı servisiyle yoğun ilgi görmektedir.

Asmani Restoran

Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler sunan Asmani, muhteşem Akdeniz manzarası ve şık tasarımıyla ziyaretçilerin ilgisini çekmektedir. Casual-fine dining konsepti ve kaliteli içeceklerden oluşan roof barı ile konuklarına eşsiz bir ortam sunar.

Güler yüzlü çalışanları, lezzetli yemekleri, meze tabakları ve hızlı servisi içinde bulunduran mekanda dana lokum, dana pirzola, kayısılı incik, sufle favori lezzetler arasında yerini almaktadır. 

7 Mehmet Restoran

7 Mehmet, Akdeniz ve geleneksel Türk mutfağının en güzel lezzetlerini bir araya getirerek oluşturduğu zengin menüsüyle Antalya’nın ünlü ve en köklü restoranlarından biri olarak hizmet vermektedir. Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor’dan tam not alan restoranda 650’den fazla çeşit yemek, salata ve meze seçeneği bulunmaktadır.

Tüm lezzetler Antalya bölgesine ait ürünler kullanılarak hazırlanılır. İç pilavlı kuzu tandır, kuzu kokoreç, tahinli kabak tatlısı, keçi peynirli zeytinli salata, karamelize soğanlı fava, zeytinyağlı kabak çekirdekli üzüm yaprağı, avokadolu kırma salata gibi lezzetler öne çıkmaktadır. 

 Holimax ile Kolay Rezervasyon Yapın

Akdeniz bölgesinde yer alan çok sayıda turizm tesisine sahip tatil beldesi Antalya, otel seçenekleriyle her yıl yerli, yabancı milyonlarca turistin akınına uğramaktadır. Dört mevsim ayrı bir güzelliğe sahip Antalya bölgesinde ihtiyacınıza ve bütçenize uygun konaklayabileceğiniz otelleri bulabilirsiniz. 

Holimax, konforlu konaklama seçeneklerinin yanında sizlere erken rezervasyon fırsatlarını sunarak tatil planınızı kolaylaştırmasına yardımcı oluyor. Antalya otelleri içerisinde bütçenize uygun konforlu servis hizmeti sağlayan dilediğiniz oteli seçip gerekli adımları izleyerek rezervasyonunuzu hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Böylece konforlu ve eğlenceli bir tatil yapma fırsatına sahip olabilirsiniz. 

Heyecan verici yaz tatilinizi gerçekleştirmek için talebinize uygun pek çok farklı konsepte sahip lüks ve konforlu otellerde konaklama fırsatı sunan erken rezervasyonlu Antalya otellerine Holimax üzerinden ulaşabilir, unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.