Akdeniz bölgesinde yer alan Antalya şehri, eşsiz doğası ve gezilecek yerler açısından oldukça zengin bir tatil beldesidir. Yurt içi ve yurt dışından milyonlarca yerli, yabancı turist tarafından yoğun ilgi görmektedir.

Antalya’nın dört bir yanında kültürel rotaları, mimari yapıları, antik kentleri,  doğa güzellikleri ve eşsiz sahillerinin yanı sıra Antalya’da alışveriş denilince dikkatinizi çekecek sayısız alışveriş merkezi bulunmaktadır. İhtiyacınıza uygun ürünler satan tüm mağazaları burada bulmanız mümkündür.

Bilinen alışveriş rotaları arasında yer alan Antalya alışveriş merkezlerine birlikte göz atalım:

terra

TerraCity Alışveriş Merkezi

Dünyaca ünlü markaları ilk kez Antalya’ya taşıyarak alışveriş konseptine yeni bir boyut kazandıran TerraCity AVM Antalya, Muratpaşa’da yer almaktadır. 180 mağaza ve restoranları ile Antalya’da ilgi çekici bir yaşam merkezi konumundadır. Modern mimarisi, lüks markaları, aktivite ve yeme içme alanlarıyla size keyifli bir alışveriş deneyimi yaşama ortamı sunuyor. 

mall of antalya

Mall Of Antalya 

Mall Of Antalya, Akdeniz’in en büyük alışveriş merkezi olarak yer almaktadır. Antalya Havalimanı karşısında konumlanarak 200’den fazla mağazası ve binlerce markasıyla ziyaretçilerine hizmet vermektedir. Sinema, konser ve sergi alanlarında kültür, sanat ve eğlence aktivitelerini alışverişle aynı çatı altında toplayan Mall Of Antalya, konuklarına huzurlu bir alışveriş ortamı sunuyor. 

Antalya Migros AVM 

Antalya Migros AVM, Antalya Konyaaltı konumunda yer almaktadır. AVM içerisinde Akdeniz ve Beydağı manzarasına bakan yemek yeme ve oturma alanları yer alıyor. Hipermarketi, eğlence ve aktivite alanları, 100’den fazla mağazası, sekiz salonlu sineması ve geniş ürün yelpazesiyle yerli ve yabancı milyonlarca turisti ağırlamaktadır.

mark antalya

MarkAntalya

MarkAntalya Alışveriş Merkezi, Antalya Muratpaşa konumunda yer almaktadır. MarkAntalya içerisinde Antalya’da ilk defa yer alan markaların bulunduğu 155 mağaza bulunuyor. Modern mimari tasarımı ve geniş teras alanları, fast food ve restoranları ve mağazalarıyla size eğlenceli ortam ve seçkin bir alışveriş keyfi sunuyor

agora

Agora Antalya AVM

Agora Antalya AVM, Antalya Kepez’de hizmet vermektedir. AVM içerisinde eğlence merkezleri, çocuk oyun alanları sinema salonları, gurme lezzetli restoranlar, ulusal ve global markaların bulunduğu mağazalar yer alıyor. Akdeniz’in en büyük alışveriş merkezlerinden olan Agora Antalya kaliteli hizmetiyle yerli, yabancı onlarca turist tarafından ilgi görmektedir.  

Antalya’da Nerede Kalabilirsiniz?

Holimax size rehberlik ederek mekan, alışveriş rotaları ve lokasyon seçimlerinizde isabetli kararlar almanıza yardımcı oluyor. En popüler rotaları, birbirinden farklı sayısız otel seçeneğini, avantajlı paketleri ve kampanyaları Holimax ayrıcalığıyla detaylı inceleyebilirsiniz. 

Sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok yerinden gelen milyonlarca yabancı turistleri ağırlayan Antalya ve ilçeleri, doğal güzellikleri, mavi bayraklı plajları, antik kentleri, mimari yapıları, çeşitli festivalleri, alışveriş merkezleri, gurme lezzetleri, şık ve modern tasarımlı konforlu otelleriyle son derece cazip bir lokasyondur. Yoğun bir rağbet gören tatil beldesi  Antalya, doğal güzelliklerinin yanı sıra otel cenneti olarak da bilinmektedir Antalya otelleri içerisinde bütçenize ve zevkinize en uygun otel seçeneklerini Holimax aracılığıyla bularak tatiliniz için erken rezervasyon yaptırabilirsiniz. 

Her bütçe ve zevke hitap eden farklı konseptlerdeki konforlu otellerde konaklayabilir, ihtiyacınız olan tatil konforundan yararlanabilirsiniz. Aile otelleri, denize sıfır oteller, çocuk dostu oteller, evcil hayvan dostu oteller, SPA hizmeti veren oteller, balayı otelleri, muhafazakar oteller, Aquapark otelleri ve  her şey dahil sistemli oteller gibi seçeneklerle zevkinize uygun keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Tatilinizi Antalya’da’da geçirmek istiyorsanız, ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun otel seçeneklerine Holimax aracılığıyla ulaşabilir, erken rezervasyon imkanlarından yararlanabilirsiniz.