Aşk tazeleyen romantik rotalar ile sevdiğinizi şımartın. Bazen sevdiğinizle gözlerden uzakta kalmak ve aşkınızı tazelemek ve bazen de çocuklardan ayrı huzurlu bir ortamda romantizm yaşamak isteyenler için İzmit’ten, Şirince Köyü’ne kadar Türkiye’nin birçok farklı yerinde aşk ve sevginizi tazeleyebileceğiniz oteller sizleri bekliyor.

Sevdiğinizi mutlu ederek aynı zamanda aşkınızın yeniden alevlenmesi için fırsat yaratabilirsiniz. Bazen romantizmi bir doğayla bazen suyla veya dağlarda gezerek yaşamayı, bazen de zamanda kaybolarak, sanata doyarak yaşamayı tercih etmekteyiz. 

Kimi lüksten taviz vermeden sevdiğini şımartıyor, kimi de bütçesini sarsmadan doğal ve estetik ortamlarda vakit geçirmeyi tercih ediyor. İşte bu noktada Holimax sizlere birbirinden farklı konsept oteller ile her bütçeye uygun otel seçenekleri sunmaktadır. Butik otel seçenekleri uygun fiyat politikası ve aile ortamı hissi veren sıcaklığıyla ziyaretçilerini memnun ediyor. 

İzmit Narköy

Sevdiğiniz kişiyle doğada ve sade bir tatil yapmak istiyorsanız Narköy ideal bir tercih olacaktır. İzmit Narköy toprağı ve doğayı sevenlere doğayı hatırlatan bir köydür. İnsanı doğa ile buluşturan Narköy, ağaçlara, ormana, toprağa ve gökyüzünü anlamlandıranlara doğal bir güzellik sunuyor. Sevgilinizle birlikte doğa ile iç içe yaşamayı ve doğa yaşamını yakından tanıma fırsatını elde edebilirsiniz. 

Romantik ve huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsanız kalabalıktan uzakta bunu gerçekleştirebilirsiniz. İzmit Narköy’de konaklama tesisi ve avantajlarından yararlanabilir ve sevdiğinizde keyifli anlar yaşayabilirsiniz.
Geçmişte İpek Yolu üzerinde bulunan Kartepe’ye 3 km uzaklıktadır. Üç tarafı ormanlara çevrili olan doğa harikası bu yer sayesinde doğayı içinizde yaşayın. 

Çağdaş çiftlik hayatı ve otel anlayışı ile hizmet veren beldede aile ve çiftler için özel oteller bulunmaktadır. Genellikle çiftlerin tercih ettiği Narköy otellerinde çiftlik yemekleri ve genel restoran yemeklerini keyifle tadabilirsiniz. Bu bölgede muhteşem ormanlarının yanı sıra organik tarım çiftliği de yaygındır. 

Şirince

Sevdiğinizle birlikte rahatlık ve hizmet anlayışının üst seviyelerde olduğu Şirince otelleri ile doğal bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Şömineli odalara sahip Şirince tatil odaları, birbirinden farklı estetik tasarımlarıyla sevdiğinizle birlikte aşkınızı tazelemenize imkan tanıyor. 

Hatta aşk tazeleme konusunda romantik otel konsept seçeneklerinde şömine detayı özel bir yere sahiptir denilebilir. Detaylara takılmadan Holimax ile Şirince Bölgesi’nde yer alan otellere avantajlı tekliflerle erişim sağlayabilirsiniz. 

Evleri, dolapları ve kurutulmuş sebzeleri ile öne çıkan doğa harikası konaklama tesisleri ev konforu yaşatmaktadır. Huzurlu ve keyifli zaman geçirmekle birlikte lezzetli yemekler de tatmak istiyorsanız Şirince rotasını tercih edebilirsiniz. 

Şirince’nin şirin ve estetik sokaklarında sevdiğinizle birlikte romantik bir gün geçirebilirsiniz. Ayrıca Şirince’yi gezmeye Tarihi Rum evlerinin bulunduğu sokaklardan başlayabilirsiniz. Köyü daha yakından görmek istiyorsanız sevdiğinizle birlikte Hodri Meydan Kulesi’ne de çıkmayı tercih edebilirsiniz.

Türkiye’de Romantik Tatil Önerileri

Sevmek ve sevdiğinizle birlikte vakit geçirmek güzel şey. Aşk denen derin ve anlam ifade eden bu duyguyu herkes yaşamak ister. İşte bu özel duyguyu daha da anlamlandırıp sevgilisiyle birlikte özel zaman geçirmek isteyenler için Holimax’te sayısız tatil seçeneği mevcuttur. 

Kış ve bahar aylarında doğal görüntüsüyle bilinen bir otel arayışındaysanız lüks ve doğallıktan yararlanabileceğiniz, Şirince Otelleri size hitap edecektir. Konu romantizm ise istediğiniz kadar yaratıcı alternatif bulabilirsiniz. 

Doğanın kalbinde yer alan Kaz Dağları, hem zihninizi hem de bedeninizi arındırmak için harika bir fırsat sunuyor. Bu bölge Türkiye’de oksijen oranı en yüksek olan bölge olması ile öne çıkar. Lezzet ve kültür serüveninize muhteşem orman manzaraları eşliğinde doğa macerası da ekleyebilirsiniz. 

Otellerin geneli lüks olmasına rağmen her zaman yüksek fiyatlarda olacağı düşünülmemelidir. Eğer tarihler konusunda esnek seçeneklere sahipseniz hafta ortasında da kalabilir ve belirli bir gideceğiniz yer yoksa sezon dışında da avantajlardan yararlanabilirsiniz. 

Sevdiğinizle birlikte romantik zaman geçirmek için 5 yıldızlı bir otele ihtiyacınız yok. Her türlü standartlarda otel seçeneklerini Holimax’te inceleyerek sevgilinizle birlikte duygu dolu anlar yaşayabilirsiniz.