Assos, her mevsim buz gibi cam beraklığındaki denizi, sessiz ve sakin koyları, tarihi ve doğal güzellikleriyle vazgeçilmez tatil bölgeleri arasındadır. Antik kent Assos’ta farklı bütçelere hitap eden çeşitli konaklama seçenekleri bulunur. 

Merkezde ve sahil şeridinde taş evler, butik oteller, çevre köylerde ve yamaçlarda her zevke hitap eden butik otel, pansiyon ve kamp alanları yer alır. Assos’ta nerede kalınır sorusunun cevabını önerdiğimiz otellere bakarak bulabilirsiniz.

ida tas konak

İda Taş Konak

İda Taş Konak, Çanakkale’ye bağlı Ayvacık mevkisinin Yeşilyurt köyünde yer alır. Çanakkale merkezine 90 km uzaklıkta, denize 7 metre mesafede yer alır. Çam kokulu ormanla çevrili ferah bir atmosfere sahip tesiste konaklayarak huzurlu ve keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. 

Oda + kahvaltı şeklinde hizmet veren otel bünyesinde yer alan restoranda Ege ve dünya mutfağından lezzetler bulabilirsiniz. Yeşilyurt köyü çevresindeki ormanlık alanda trekking ve yürüyüş aktivitelerine katılabilirsiniz. 

assos eden beach

Assos Eden Beach Hotel

Assos bölgesinin ilk otellerinden biri olan Assos Eden Beach Hotel Kadırga Koyunda yer alır. Edremit’e 65 km uzaklıkta yer alır.  Assos Antik Limanı’na 5 km mesafede konumlanır.

Konforun ön plana çıktığı tesis eşsiz doğası, yüzme havuzu, mavi bayraklı plajı ve özel iskelesi ile misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatır. Otelde belirli günlerde canlı müzik aktiviteleri yapılır. Konumu, hizmeti ve ilgili personelleriyle tercih edilen oteller arasında bulunur. 

assos eden gardens

Assos Eden Gardens Hotel

Assos Eden Gardens Hotel, Çanakkale’nin Assos bölgesinde yer alır. Havaalanına 60 km, Çanakkale merkeze 90 km ve Ayvacık merkezine 15 km uzaklıkta bulunur. Denize sıfır konumu ile dikkat çeken otel her şey dahil konseptiyle hizmet verir. 

Ege’nin pırıl pırıl denizine sahip otel mavi bayraklı plajı ve özel iskelesi ile konuklarına keyifli ve huzurlu bir tatil ortamı sunar. Otelin bünyesinde yer alan restoranda dünya mutfağından lezzetler tadabilir, sunduğu aktivitelerle eğlenceli anlar geçirebilirsiniz. 

Assos’ta Yer Alan Tatil Yerleri

yesilyurt koyu

Yeşilyurt Köyü

Doğayla içe içe, körfezin en güzel manzarasına sahip Yeşilyurt köyü, Kaz Dağları’nın eteklerinde yer alır. Sit alanı olan köy kendine özgü havası, zeytin ağaçları, taş evler ve butik oteller ile ziyaretçilerin yoğun ilgisini çeker. Buradaki taş evlerin bir kısmı butik otellere dönüştürülmüştür. 

adatepe

Adatepe Köyü

Zeytin ağaçlarının oldukça fazla görüldüğü Adatepe köyü, Kaz Dağları’nın eteklerinde yer alır. Sit alanı olan köy el değmemiş taş evleri ve eşsiz doğasıyla dikkat çekici güzelliklere sahiptir. Adatepe köyünde yer alan Zeytinyağı Müzesi, ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşatır. 

behramkale

Behramkale Köyü

Sit alanı olarak korunan Behramkale köyü, Assos Antik Şehir içinde yer alır. Assos’a 2 km mesafede bulunur. Daracık sokakları ve eski taş evleriyle tatilcilere keyifli anlar sunar. Otel, pansiyon ve restoranlar açısından oldukça zengindir. Assos manzaralı köy farklı bir atmosfere sahiptir. 

Her bütçeye hitap eden Assos otelleri arasında talebinize uygun otel ve lokasyon seçimlerinizi Holimax yapabilir, avantajlı fırsatlarla tatilinizi uyguna getirebilirsiniz.