Özellikle yaz aylarında tatilcilerin akın ettiği bölgelerden olan Bodrum, gerek tertemiz havası gerekse masmavi denizi ile en gözde ilçelerden biri konumunda bulunuyor. Begonvillerin balkonlardan sarktığı, enfes koyları ve demirlenen meşhur yatlar ile görsel şölen sunan Bodrum’un Yalıkavak mahallesi birbirinden güzel otelleriyle tatilcilere ev sahipliği yapıyor. Sonbahar ve kış aylarında da ziyaretçilerini ağırlayan Bodrum, bu sezonlarda daha sakin olurken yaz mevsiminde oldukça kalabalık bir grafik çiziyor. İşte Bodrum Yalıkavak’ta kalabileceğiniz mavi bayraklı, aile ve balayı konseptli, leziz mutfaklarıyla en güzel ve güvenilir oteller…

golden age

Golden Age Bodrum Yalıkavak Hotel

Yalıkavak’ın kalbinde bulunan tesis Bodrum merkeze 20 km mesafede yer alıyor. Denize sıfır olan Golden Age Hotel, botanik bahçesinin ortasında kapalı ve açık yüzme havuzu, üç adet çocuk havuzu, 5 bant kaydırak, özel plajı ve güneşlenme iskelesi ile misafirlerine harika bir tatilin kapısını aralıyor. Aile oteli olması ile herkesin rahat edebileceği bir tesis olan Golden Age mavi bayrak plajı, denize sıfır konumu, engelli dostu olması ve aquaparkı ile doyumsuz bir tatil yaşatıyor. Gündüz ve gece özel aktiviteleri ile konuklarının eğlenmesine de olanak sağlayan tesis, balayı konsepti ile de dikkat çekiyor.  

yalıpark

Yalıpark Beach Hotel

Yalıkavak Marina’ya 1 km ve Bodrum-Milas Havalimanı’na 52 km mesafede olan Yalıpark Beach Hotel kendine ait plajı, açık yüzme havuzu, ücretsiz Wi-Fi erişimi ile yılın her günü misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Dünya mutfağının birbirinden lezzetli tariflerini bünyesinde barındıran restoranı ile plaja servis ve havuz bar ile konuklarına kesintisiz yiyecek-içecek hizmeti sunuyor. Odalarda parke zemin, balkon, mini bar bulunan otel bir aile oteli olması nedeniyle herkesin güvenle konaklayabileceği tesis olarak ön plana çıkıyor. Siz de denize ve marinaya yakın bir konumda konaklamak isterseniz Yalıpark Beach Hotel iyi bir tercih olabilir.

spektr-boutique hotel

Spektr Boutique Hotel & Spa

Spektr Boutique Hotel & Spa Yalıkavak’ın tepesinde, Yalıkavak Marina‘dan 5 dakika uzaklıkta ve körfezin en iyi panoramik manzarasına sahip bir tesistir. Otel, yemyeşil bir bahçe ve çok sayıda güneşlenme terası ile çevrili dört ayrı villa ve dört yüzme havuzu arasında özel balkon veya terası olan 30 adet geniş odaya sahiptir. Fark yaratan konsept ve modern dekorasyonu ile dikkat çeken otel kış mevsiminde de konuklarını ağırlıyor. Kendinizi ayrıcalıklı hissetmek isterseniz Spektr Boutique Hotel & Spa sizi bekliyor.

Siz de tatilinizi Bodrum Yalıkavak’ta geçirecekseniz ve nerelerde konaklayacağım diyorsanız Bodrum otellerini incelemek için Holimax sizi bekliyor. Dilediğiniz oteli seçebilir ve hızlı bir şekilde rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.