Upuzun kıyı şeridi, şehrin içinde de denize girmeye imkan veren konforlu plajları, şelaleleri, mağaraları, parkları, antik kalıntıları, portakal ağaçları ve palmiyeleri, göz kamaştıran doğası ve birbirinden popüler tatil beldeleri ile Antalya gerçekten de cennetten bir köşeyi andırıyor. 

Her yıl yerli ve yabancı pek çok turisti ağırlayan Antalya en fazla tercih edilen tatil merkezlerinin başında geliyor.

640 kilometrelik uzun sahil şeridi ile şehrin kalbinde bile unutulmaz bir tatil geçirebileceğiniz Konyaaltı ve Lara plajları; Belek, Kemer, Kaş, Alanya, Finike, Demre başta olmak üzere popüler ilçeleri, eşsiz koyları ve dünyaca ünlü Olympos, Adrasan, Patara, Çıralı, Damlataş plajları ile Antalya, doğanın ve denizin en etkileyici buluşma noktası olarak tatil severleri büyülüyor.   

Eğer yaz tatilinizi Antalya’da geçirmeyi planlıyorsanız hem şehrin kalbinde hem de ilçelerinde gidebileceğiniz pek çok lokasyon ile konaklayabileceğiniz birbirinden konforlu sayısız tesis sizi bekliyor. 

Size hayalinizdeki tatil konforunu kusursuz şekilde sunacak bu tesisleri Holimax sitesindeki Antalya otelleri kategorisinde inceleyebilirsiniz. 

antalya tatil

Antalya’da Nerede Tatil Yapabilirsiniz?

Tatil mekanı olarak Antalya’yı tercih ettiyseniz “Nerede denize girelim, hangi otelde konaklayalım?” sorularınıza alacağınız pek çok yanıt var. Bir tatil ve otel cenneti olan Antalya’da sayısız alternatif içinde bütçenize ve zevkinize en uygun oteli kolayca seçebilirsiniz.

antalya sehir

Antalya Şehir Merkezinde Tatil Keyfi

Antalya’nın kalbi olarak nitelenen Kaleiçi, şehrin tam merkezinde yer alan bir çekirdek kent. Tarihi konakların restore edilerek butik otellere dönüştürüldüğü, daracık ve serin sokaklarında kaybolmaktan keyif duyacağınız, kendine has dokusuyla size romantik ve keyifli bir tatil deneyimi sunan Kaleiçi’nde pek çok konaklama seçeneği de mevcut. 

Onlardan birisi Argos Hotel Antalya. Mermerli plajına da 5 dakika yürüme mesafesinde olan ve mimari yapısıyla eski bir konağı andıran Argos Hotel, samimi ve güler yüzlü hizmet anlayışı, leziz mutfağı ve huzurlu atmosferiyle Antalya’yı doya doya yaşamanıza olanak tanıyor. Holimax sitesinde otelle ilgili tüm ayrıntıları inceleyebilirsiniz. 

Antalya merkezde yer alan Lara semti de hem geniş, ferah ve tertemiz sahilleri hem de pek çok otel seçeneği ile tatilcileri cezbediyor. Şehir merkezinden uzaklaşmadan ve aynı zamanda doğayla iç içe bir lokasyonda masmavi Akdeniz sularında kulaç atmak istiyorsanız Elysium Green Suites Hotel sizin için uygun bir seçenek olabilir. Etrafı ormanla çevrili tesis, özel kum plajı, konforlu tasarımı ve çocuk dostu olma özellikleri ile de öne çıkan Elysium Green Suites Hotel’in tüm detaylarına Holimax sitesindeki Antalya Otelleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

antalya ilce

Antalya İlçelerinde Sayısız Otel Seçeneği Sizi Bekliyor

Antalya’nın en popüler ilçelerinden birisi olan Kemer, bu popülerliğini “tatil cenneti” olma özelliğinden alıyor diyebiliriz. Koyları, plajları, doğası ve çok sayıdaki tesis seçenekleriyle öne çıkan Kemer’de bütçenize en uygun oteli kolayca bulabilirsiniz. Kemer’de 16 bin metrekarelik bir alana inşa edilen Crystal Deluxe Resort & SPA her şey dahil konseptiyle kusursuz bir tatilin adresi olarak önerilebilir. 

Antalya’nın “tatil için biçilmiş kaftan” olarak nitelendirilebilecek, sadece denizi ve doğasıyla değil antik kalıntıları ile de göz dolduran ilçesi Side, özellikle gün batımını izleyebileceğiniz, Apollon Tapınağı ile geçmiş çağların izlerine dokunabileceğiniz, ince kumlu plajı ve sığ deniziyle pek çok tatilcinin göz bebeği olmuş durumda. 

Side’de konumlanan Side Sunport Hotel Spa, turkuaz denizi, 120 metre uzunluğundaki özel plajı, İtalyan ve Uzakdoğu mutfağından eşsiz lezzetleri barındıran seçkin mutfağı ve daha pek çok lüks konaklama detayıyla size unutulmaz bir tatil deneyimi vadediyor. 

Kısacası Antalya’da tatil planı yapıyorsanız Holimax sitesindeki Antalya Otelleri sayfasında yer alan otel seçeneklerini inceleyerek rüya gibi bir tatilin rotasını oluşturabilirsiniz.