Herkes otel seçerken kendi istekleri ve aile bireylerinin istekleri doğrultusunda karar verir. Her otelin ayrı bir konsepti, ayrı güzelliği ve ayrı avantajları vardır. Otelin; aileye uygun olması, üç tane havuzunun bulunması, spor salonunun olması, çocuk kulüplerinin bulunması gibi birçok kriter sayabiliriz. Bunların içerisine otelin denize sıfır olma kriteri/özelliği de giriyor.

‘’Uyandığımda odamın balkonumdan denize karşı güneşi selamlamak istiyorum, deniz manzarasıyla keyfim ikiye katlansın, otelin restoranın da kahvemi yudumlarken denizin ahenkle dans eden dalgalarını seyretmek istiyorum’’ gibi istekleriniz varsa; Alanya’daki denize sıfır otelleri siz değerli okuyucularımız için derledik. 

Kirman leodikya resort

  • Kirman Leodikya Resort

Bütün yıl çok çalışıp yorulduğunuzu ve şehrin stresinden bunaldığınızı biliyoruz. Kendinizi şımartacağınız, stresinizi azaltacağınız bir tatil yapmak istiyorsunuz. Kirman Leodikya, ultra lüks hizmetiyle bütün isteklerinizi karşılamaya hazır! 

Otelden içeriye girdiğiniz an; sanki gerçek dünyayı kapının dışında bırakıp masallar diyarına gireceksiniz. Kirman Leodikya, özgün tasarımı ve atmosferiyle daha ilk andan itibaren misafirlerini büyülüyor. 

Deniz manzaralı odaları, konforunuz için her detayı ayrı düşünülmüş iç dizayn ve oda içerisinde tüm ihtiyaçlarınızın karşılanması için bulunan malzemelerle evinizde gibi hissedeceğiniz bir tatil sizleri bekliyor. Sabah ve akşam olmak üzere hiç bitmeyen eğlenceli etkinlikler ve eğlencenize eğlence katacak aquaparkı ile tatil boyunca sıkılmaya fırsatınız olmayacak. 

7/24 yiyecek- içecek ikramı hizmeti, sahilde belirlenen saatlerde içecek, mevsim meyveleri, dondurma servisi hizmeti de verilmekte. Bu tatilde deniz manzarasına doyacaksınız! Ayrıca misafirlerinden tam puan alan lezzetleriyle de yaz sofralarınız şenlenecek. 

Orange county resort hotel alanya

  • Orange County Resort Hotel Alanya

Otelin, denize sıfır konumuyla huzur ve enerji dolu bir tatil sizleri bekliyor. Farklı bir konsepte sahip bu otel, özgün dış tasarımıyla misafirlerinin ilgisini çekiyor. Denizin verdiği enerjinin ve otel içerisindeki hareketli atmosferin birleşimiyle unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayacaksınız. Antalya’nın en büyük iskelesine sahip bu otelde, eğlenceli etkinliklere katılabilir, özel kum plajın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Modern, konforlu bir şekilde tasarlanmış odalarda, evinizin rahatlığını aramayacağınıza eminiz. Çocuklarınızın mutluluğu ve eğlencesi için de her şeyin düşünüldüğü bu otelde; çocuk animasyonları, etkinlikler ve çocuk kulübü hizmeti de verilmekte.

Turkuaz rengi denizin verdiği huzur gibi bir tatil deneyimi yaşayıp ruhunuzu tazelemek isterseniz, Orange County Resort Hotel, Alanya’da siz değerli misafirlerini bekliyor!

Sirius deluxe hotel

  • Sirius Deluxe Hotel

Her yaştan misafirini memnun eden, Sirius Deluxe Hotel, Antalya’nın harika plajlarına ev sahipliği yapan Alanya’da hizmet veriyor. Çocuklar için düzenlenen özel etkinlikler, animasyon gösterileri de bulunmakta. Siz denizin ve manzaranın keyfini çıkarırken çocuklarınızda sizin kadar keyifli ve mutlu olacak. Sunduğu tüm yüksek kalite olanakların yanında; otelin özel plajı ve kendine ait iskelesi de bulunuyor. Tesisin konforunun en üst düzeyde olduğu odalarında; kablosuz internet, televizyon, balkon ve ihtiyacınız olabilecek tüm temel malzemeler de mevcut. 

Sirius Deluxe Hotel, misafirlerine sunduğu zengin imkanlarla sizlere unutulmaz bir tatil vadediyor.

Holiday park resort

  • Holiday Park Resort

Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunan bu ihtişamlı otel, stresinizi ve yılın yorgunluğunu atabileceğiniz oteller arasında yer alıyor. Odaları ihtiyacınız olabilecek her şey düşünülerek donatılmış ve zevkle dekore edilmiştir. Her şey dahil konseptiyle misafirlerinden tam puan alan Holiday Park Resort, harika konumlandırılmış restoranıyla da yaz akşamlarınızı şenlendiriyor. Birbirinden lezzetli yemekleri, daha önce deneyimlemediğiniz tatlarla sofralarınız ve mideniz şenlenecek. Ayrıca Otelin düzenlemiş olduğu eğlenceli ve kaliteli etkinlikler, keyifli akşam yemeklerinizin eşlikçisi olacak. 

Son olarak; otelin harika kumsalı, pırıl pırıl, tertemiz denizi ve eğlenceli su kaydıraklarıyla eğlencenizi zirvelerde yaşayacaksınız. Holiday Park Resort; farklı maceralar arayanlar içinse birbirinden eğlenceli su sporları yapabilme imkanı sunuyor.

Yorum Yazın