Balayı, dünya evine giren yeni evli çiftlerin geçirdiği ilk günler anlamına gelir. Düğün organizasyonu, yorucu bir hazırlık süreci gelin ve damat için biraz stresli olabilir. 

Balayı otelleri tarafından sunulan bazı özel hizmetler ve avantajlar yeni evli çiftlerin yorgunluk ve stresini geride bırakmasına yardımcı olur. Günümüzde Ege, Akdeniz ve Kıbrıs olmak üzere otellerin büyük birçoğu balayı konseptine uygun oda hizmeti sunmaktadır.  

balayi tatili

Balayı Tatili için Nereye Gidilir?

Balayı otelleri için lokasyon seçiminizi mevsimsel ve yapmak istediğiniz aktivitelere göre belirleyebilirsiniz. Yılın her mevsimi tatil bölgelerinde yapılabilecek çok fazla aktivite yer alır. 

Yaz aylarında balayı programlarında Ege otelleri, Akdeniz otelleri ve Kıbrıs otelleri balayı tatili için gayet uygundur. Kış aylarında ise Kapadokya otelleri, Afyon otelleri Abant otelleri, Kartalkaya otellerini değerlendirebilirsiniz. 

Balayı tatilinizi deniz ve doğa ile iç içe geçirmek için Muğla, İzmir, Aydın, Antalya bölgelerini, sakin bir vakit geçirmek için Afyon, Pamukkale bölgelerini, doğanın içinde olmak istediğiniz bir tatil için Trabzon, Rize ve Bolu bölgelerini tercih edebilirsiniz. 

balayi cift

Ege Bölgesi Balayı Otelleri Hangileri?

Ege Bölgesi, doğal güzellikleri, cam berraklığında tertemiz denizi, göz alıcı koyları ile balayı çiftlerine huzurlu bir tatil ortamı sunar. Balayı tatilinizi Ege Bölgesi’nin gözde tatil merkezlerinde yer alan butik oteller veya beş yıldızlı her şey dahil konseptli balayı otellerinde geçirebilirsiniz. 

Bodrum, Marmaris, Fethiye,  Kuşadası, Didim, Datça, Çeşme ve Alaçatı’da aradığınız özelliklere uygun balayı otelinizi seçebilirsiniz. Sizler için önerdiğimiz bütçenize uygun güzel ve rahat bir balayı tatili geçirebileceğiniz, deniz, doğa ve eğlenceyi bir arada bulunduran Ege Bölgesi balayı otellerine birlikte bakalım.

d resort gocek

D Resort Göcek

D Resort Göcek, Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek mevkiinde yer alır. Dalaman Havalimanı’na 18 km uzaklıkta bulunur. 

Kendisine ait koyu ve marinası ile Göcek’te yer alan tek özel plaj alanına sahiptir. Muhteşem manzarası, kaliteli hizmeti ve sunduğu ayrıcalıklar ile konuklarına unutamayacakları bir tatil deneyimi yaşatır. 

Tesis içerisinde açık büfe kahvaltı, Ege ve dünya mutfağından lezzetler sunan A la carte restoranlar, SPA alanları, özel plajı, açık yüzme havuzu, balayı çiftlerine özel olarak suite odaya meyve tabağı, şarap ve balayı pastası (çikolatalı çilekler) ikram edilir. 

crystal green bay resort

Crystal Green Bay Resort & Spa

Crystal Green Bay Resort & Spa, Bodrum’un Güvercinlik mevkiinde yer alır. Bodrum-Milas Havalimanı’na 12 km, Bodrum şehir merkezine 23 km uzaklıkta konumlanır. Otel, kendisine özel eşsiz bir koyda, denize sıfır konumda konuklarını ağırlar. 

Eşsiz bir tatil geçirmenizi sağlayan olanaklara sahip otelin tesisi içerisinde ince kumlu özel plaj, açık yüzme havuzları, su sporları aktiviteleri, farklı damak zevklerine uygun lezzetlerin yer aldığı yemek ve içecek menüsü, A la carte restoranlar, SPA alanları yer alır. Balayı konsepti içerisinde oda süsleme, şampanya ikramı, şarap ikramı, özel tasarım tatlı kutusu gibi birçok imkan sunulur.

golden life resort

Golden Life Resort & Spa

Golden Life Resort & Spa, Fethiye’ye bağlı Ölüdeniz’in Ovacık mevkiinde yer alır. Fethiye merkeze 7 km, Dalaman Havalimanı’na 54 km uzaklıkta bulunur. 

Alkolsüz her şey dahil konsepti ile hizmet veren otel tesisinde Türk ve dünya mutağından lezzetleri bulunduran açık büfe kahvaltı, yemek, açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzu, SPA merkezi, Ölüdeniz Blue Lagoon içerisindeki özel plajı olan Golden Sand Beach Club’a ücretsiz servis hizmeti yer alır. Balayı konsepti içerisinde gül yaprakları ile oda süslemesi, meyve sepeti ve içecek, odaya kahvaltı servisi yer alır. 

Balayı tatilinizi Holimax üzerinden renklendirmeye ne dersiniz? Holimax’te yer alan balayı otelleri seçeneklerini detaylı olarak inceleyebilir, bütçenize ve zevkinize uygun otel ve lokasyon seçiminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Erken rezervasyon fırsatları ve avantajlı kampanyalarla balayı tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz.