Bayram tatili yılın en neşeli zamanlarından biridir! Bayram gibi bir bayram geçirmek için Ege’nin sıcacık atmosferi birebirdir. Ege otelleri tavsiye edilecekse bu konuda uzman olan Holimax ayrıcalığıyla en uygun ve en kaliteli seçeneklerden sizin için bir derleme hazırladık. Özellikle Marmaris otelleri, Fethiye otelleri, Çeşme otelleri, Kuşadası otelleri ve Bodrum otelleri araştırma çemberimize dahil oldu.

Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden birinde Ramazan Bayramı tatili geçirme düşünceniz varsa yazımızın size yardımcı olacağına eminiz. Tatilde neden Ege diye soranlara da tertemiz denizi, sıcacık insanları, samimi atmosferi ve huzur veren enerjisi olan bir bölgede kim vakit geçirmek istemez ki diyoruz.

meric hotel turunc

Her Şey Dahil Ege Otelleri Denince Tavsiye: Meriç Hotel Turunç

Marmaris’in kendinizi masallarda gibi hissetmenizi sağlayan büyüleyici Turunç Koyu’nda bulunan Meriç Hotel Turunç, tertemiz plajı, orman ve deniz manzaralı odaları ve kaliteli hizmetiyle bayram tatili için mükemmel bir konaklama alanı sunuyor.

Marmaris otel her şey dahil konseptindeki araştırmalarda fiyat performans açısından tatmin edici bir seçenek olarak duran Meriç Hotel Turunç, mis gibi kokan çam ağaçları arasında ferahlatıcı zamanlar geçirme garantisi veriyor.

Otel seçerken ekstra puan sağlayan açık büfe hizmetini de sunan Meriç Hotel Turunç’ta Türk ve dünya mutfaklarının leziz tariflerini tatma fırsatını da yakalayabilirsiniz.

Holimax’in avantajlı fiyatları, indirim fırsatları ve kolaylık sağlayan ödeme seçenekleri ile bayram tatili için Meriç Hotel Turunç’ta hemen yerinizi ayırtabilirsiniz.

altin yunus resort thermal hotel

Bayram Tatili için Çeşme Aile Oteli: Altın Yunus Resort & Thermal Hotel

Çeşme’de tatil denince aklınıza sadece deniz, kum, güneş gelmesin, Ege’nin şifalı termal sularından da faydalanabileceğiniz Altın Yunus Resort & Thermal Hotel’de bayram tatili geçirdik sonra kendinizi şifalanmış hissedeceksiniz!

Çeşme’de avantajlı konumuyla tatilden maksimum verim ve keyif almayı kolaylaştıran Altın Yunus, ev rahatlığında otel lüksünün tadını çıkarmanızı sağlıyor.

Tertemiz bir sahil, pırıl pırıl bir deniz, açık ve kapalı havuz, gurme lezzetler, çocuk kulübü, spa merkezi ve daha fazlası için Holimax ile bayram tatili avantajlı rezervasyon fırsatını kaçırmayın!

club marma hotel

Ege Otellerinde Denize Sıfır Mükemmellik: Club Marma Hotel

Bodrum merkezin kalabalığından uzak ama Bodrum’un harika denizine ve doğasına yakın bir yer arıyorsanız Akyarlar’daki Club Marma Hotel’i tercih edebilirsiniz.

Club Marma Hotel’de tam pansiyon plus konseptiyle bayram tatili için yok yok! Pırıl pırıl denize karşı sahilde bütün gün keyifli vakit geçirebilir, akşamları ise romantik yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Yeşil ile mavinin buluştuğu Bodrum’da kendinizi adeta yenilenmiş gibi hissedersiniz.

Tüm yılın zorlayıcı etkilerini üzerinizden atabileceğiniz bir tatil deneyimi için Holimax ayrıcalığıyla Club Marma Hotel’de veya Ramazan Bayramı otellerinde rezervasyonunuzu online işlemlerle hızlıca yapabilirsiniz.  

richmond ephesus resort

Ege Aile Otelleri Arasında Konforlu Bir Seçenek: Richmond Ephesus Resort

Ege bölgesi otelleri denince akla ilk olarak deniz, kum, güneş geliyor olsa da bayram tatili içine ufak bir tarihi tur da eklemeyi isterseniz Richmond Ephesus Resort’un konumu size kesinlikle avantaj sağlayacaktır. Efes Antik Kenti’ne 9 km mesafede olan otelden kısa bir ayrılış yaparak yüzyıllar öncesine, büyüleyici bir seyahate çıkabilirsiniz.

Zeytin ağaçlarıyla çevrilmiş geniş bir alanda konumlanan tesiste oksijene doyacak ve bolluk, bereket hissiyle sarmalandığınızı hissedeceksiniz. Tatilde de spor yapmayı bırakmak istemem diyenler için fitness merkezi, tatil demek gevşemek demek diyenlere masaj bölümü, çocuklarımın eğlenmesi en önemli şey diyenler için de kaydıraklı havuz ve çocuk parkı seçenekleri mutluluk verici olacaktır diye düşünüyoruz.

Mavi Bayraklı, özel kum plajlı, çocuk dostu aile oteli Richmond Ephesus Resort’ta 9 taksit imkanından yararlanarak Holimax ayrıcalığıyla kolay ödeme yapabilirsiniz.

Yorum Yazın