Muhteşem denizi ve sahili ile turistlerin gözde tatil yerlerinden biri olma unvanını kimselere kaptırmayan Alaçatı, restoran, beach club, bar ve gece kulüpleri gibi mekanlarıyla da gün boyu canlılığını yitirmiyor. Ege’ye özgü otantik dekorasyonları ve kalite hizmetleriyle öne çıkan Alaçatı mekanları sayesinde günün her saatini farklı bir şekilde değerlendirmek mümkün. Hatta mekanların çoğunu dolaşmak için bir gün değil, bir hafta bile yetersiz kalıyor. Eğlence dolu alaçatı mekanlarının tadını çıkarmak için Alaçatı otelleri‘nde konaklayabilirsiniz.

Alaçatı’da bir gününüzü keyifli ve eğlenceli bir şekilde geçirmek istiyorsanız ve bunun için Alaçatı mekan önerileri ve tavsiyelerine ihtiyaç duyuyorsanız tam aradığınız yerdesiniz! Alaçatı’da gidilecek mekanları ve yapılacak etkinlikleri sizler için özetledik. 

sota alacati kahvalti mekani

Güne Güzel Bir Kahvaltıyla Başlayın: Sota Alaçatı

Günün en önemli öğünü kahvaltıdır derler. Gezilecek görülecek çok yer var. Dolayısıyla güne iyi bir kahvaltı yaparak başlamak ve enerji depolamak oldukça mühim. 

Alaçatı kahvaltı mekanları birçok seçenek sunuyor. Biz sizler için Viento Alaçatı Otel bünyesinde yer alan Sota Alaçatı’yı öneriyoruz. Enfes deniz ürünlerinden oluşan lezzetleriyle akşam yemekleriniz için de tercih edebileceğiniz Sota Alaçatı, güne yeşillikler içindeki bahçesinde binbir çeşit ile kahvaltı yaparak başlama fırsatı sunuyor. 

Sota Alaçatı kahvaltı için misafirlerine sunduğu tüm ürünleri yerel üreticilerden temin ediyor. Böylelikle tadına doyum olmayan ama aynı zamanda doğal ve katkısız çeşitlerle enfes bir kahvaltı yapmanızı sağlıyor. 

sinirsiz alisveris icinialacati

Sınırsız Alışveriş İçin Alaçatı Pazarı 

Kahvaltı yaptıktan sonra biraz hareket edip üstünüzdeki ağırlığı atmaya ne dersiniz? Bunu yaparken Alaçatı’nın tarih kokan sokakları arasında kaybolmaya peki? Cevabınız evet ise istikamet Alaçatı Pazarı’na doğru!

Alaçatı Sosyete Pazarı olarak da adlandırılan pazar, Cumartesi günleri kuruluyor. Alaçatı’nın dar sokakları arasında dolaşarak envai çeşit ürünü bu pazarda bulabilirsiniz. Taptaze sebze ve meyvelerin yanı sıra pazar, giyim ve dekoratif eşya seçenekleriyle de tanınmış mağazalara taş çıkartıyor. 

fly lnn beach alacati

Deniz, Güneş, Kum Üçlüsü İçin Fly-In Beach Club

Eminiz ki pazar gezmesi sizi epey yormuştur. Yorgunluğunuzu atmak için Alaçatı’nın turkuaz sularında yüzmeye altın rengi kumsallarında güneşlenmeye var mısınız? Her biri muhteşem güzellikte olan Alaçatı plajları dinlenmenin ve serinlemenin bambaşka yollarını sunuyor. 

Eğer güneşlenmek ve yüzmek için konforlu ve birçok imkanı bir arada sunan bir mekan arıyorsanız Alaçatı beach club açısından da oldukça zengin. 

Alaçatı yakınlarında Altınkum mevkiinde bulunan Fly-In Beach Club, konforlu alanları, şezlongları, iskelesi ve eğlenceli plaj partileriyle denizin ve güneşin tadını çıkarma imkanının yanı sıra doyasıya eğlenme olanağı da sunuyor. 

alacati veranda meyhane

Güneşi Veranda Alaçatı’da Batırın

Alaçatı restoran bakımından her türlü damak zevkine hitap eden birçok seçenek sunuyor. Deniz ürünlerinden dünya mutfağının örneklerine kadar birçok farklı yemeği Alaçatı restoranlarında tadabilmeniz mümkün. Benim için sadece yemeklerin lezzeti değil, restoranın dokusu da çok önemli diyorsanız Veranda Alaçatı tam size göre!

İstanbul Pera’da başlayan yolculuğuna Alaçatı’da devam eden Veranda, yeni nesil meyhane konseptiyle konuklarını ağırlıyor. Kumsalın üzerine yerleştirilen masalarda ayaklarınız kumlara değerken denize karşı yemeğinizi yeme ve içkinizi yudumlama fırsatı sunan mekan, menüsünde avokadolu karides ve midyeli yaprak sarma gibi iddialı lezzetler bulunduruyor.

tektekci alacati

Sabaha Kadar Eğlence: Tektekçi Alaçatı

Alaçatı’da geceler en az gündüzler kadar uzun. Gün boyu Alaçatı plajlarında yaşanan hareketlilik havanın kararmasıyla beraber barlara ve gece kulüplerine taşınıyor. 

Alaçatı barları müzik zevkinize göre her türlü seçeneği sunuyor. Özellikle canlı müzikten hoşlanıyorsanız ve ünlü sanatçıların canlı performansları eşliğinde içkinizi yudumlamak istiyorsanız Alaçatı gece klübü ve barları arasından Tektekçi’ye mutlaka uğramanızı öneriyoruz. 

Alaçatı’nın gezilip görülecek ve keyifli vakit geçirilecek mekanları anlatmakla bitmez. Bu mekanlara kolayca ulaşmak, Alaçatı’yı karış karış dolaşmak için Holimax üzerinden otel rezervasyonunuzu şimdiden uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz. 

 

Yorum Yazın