İzmir tatil için Ege bölgesini seven tatilciler arasında en sevilen şehirlerden biri. Özellikle Çeşme, Dikili, Selçuk gerek tarihi alanlara yakınlığı gerekse masmavi denizi ile tercih edilen yerlerden. Yaz aylarında Akdeniz bölgesine kıyasla daha az kalabalık olan İzmir’de çok fazla tesis bulunmakta. İşte İzmir’de denize sıfır oteller

Boyalık Beach Hotel & SPA

İzmir Çeşme’de maviliklerin içinde bir konfor sunan otel çoğu deniz manzaralı 253 odası ile tatilcilere hizmet veriyor. Boyalık Plajı’na yakın olan tesiste kendinizi şımartabilir ve SPA, Türk hamamı, masaj gibi özel uygulamalara da katılabilirsiniz. Çocuk dostu olan Boyalık Beach Hotel & SPA’ya ailecek gelerek güzel bir tatil geçirmeniz mümkün. Denize sıfır konumu ile gün boyu deniz ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. 

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel

Bünyesindeki termal yüzme havuzları ile sağlık açısından da yarar sağlayabilecek tesis İzmir’de Kalem Burnu mevkiinde yer alıyor. Denize sıfır konumda yer alan Altın Yunus Resort & Thermal Hotel, Alaçatı merkeze 5 km, Çeşme’ye ise 3 km mesafede bulunuyor. Sığ denizi, tekerlekli sandalyeye uygun olması, aile oteli konseptinde bulunması hem yaşlı hem de çocuklu aileler için kolaylık sağlıyor. Yiyecek ve içecek servislerinin bolluğu ile gün boyu Ege mutfağının tadını çıkarabilirsiniz.

Babaylon Hotel

Çeşme’nin Çiftlikköy mevkiinde bulunan otel denize sıfır konumuyla dikkat çekiyor. Babaylon Hotel hem yeşilliği hem de maviliği bünyesinde bulundurarak keyifli bir tatil sunuyor. Her şey dahil konsepti ile hizmet veren tesis, konforlu odaları, leziz yemekleri ve birçok ayrıcalıkları ile konuklarını bekliyor. Siz sadece bavulunuzu hazırlamaya başlayın!

The Nowness Luxury Hotel

Çeşme’nin Ayasaranda Koyunda yer alan tesis konforu ve şıklığı ile sizleri bekliyor. Çeşme Marina’ya 2 dakika mesafede olan The Nowness Luxury Hotel, denize sıfır konumdadır. Özel plajı, havuzu bulunan otelin her odasından unutamayacağınız gün batımı manzarasını keyifle izleyebilirsiniz. Aile oteli konsepti olan tesiste Ege’nin harika yemeklerini tatmanız mümkün. 

Palm Wings Ephesus Beach Resort

İzmir Selçuk’ta yer alan Palm Wings Ephesus Beach Resort denize sıfır konumu ile misafirlerini ağırlıyor. Dev bir alanı kapsayan tesis ailelerin konaklaması için de oldukça ideal. Mavi bayrak özel plajı, açık, kapalı ve çocuk havuzu, su kaydırağı ile deniz ve havuzun tadını çıkaracaksınız. Restoranında ise birbirinden lezzetli Ege yemeklerini tadarak harika bir tatil geçireceğinize eminiz.

Le Monde Beach Resort & Spa

İzmir Dikili’de düz bir arazi üzerinde bulunan Le Monde Beach Resort & Spa aile oteli konsepti ile öne çıkıyor. Denize sıfır konumdaki otelde deniz ve kara manzaralı şık odalarda dinlenirken, günün en güzel saatlerini masmavi sularda ve kumsalda geçirebilirsiniz. Madra Dağları’nın eşsiz havasıyla birlikte hem yeşile hem de maviye doyacaksınız. Otelin karşısında ise Midilli Adası’nı görebilirsiniz.

Radisson Blu Resort & Spa Çeşme

Çeşme’nin enfes manzarası ile birlikte yeşil ve maviliğin ortasında bulunan Radisson Blu Resort & Spa Çeşme ayrıcalıklı bir tatil sunuyor. Denize sıfır konumu ile günün her saatinde denize girebilir ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Hem doğa hem de deniz tatili yapmak isteyen konuklar için ideal olan otelde Ege mutfağının şimdiye kadar denemediğiniz leziz yemeklerini tadabilir ve gün batımını izleyerek unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.

Siz de Ege’nin incisi İzmir’de denize sıfır otellerde konaklamak isterseniz Holimax ile dilediğiniz tesisi seçebilir ve rezervasyonunuzu kolayca yaptırabilirsiniz.