Kusursuz bir termal otel deneyimi yaşamak istiyor fakat tercihinizi hangi bölgeden yana kullanmanız gerektiğini bilmiyorsanız, size harika bir önerimiz olacak. Doğal kaynak sularının en yoğun olduğu illerimizden biri olan Denizli, farklı bir tatil geçirmek isteyenler için birçok konaklama alternatifi sunuyor. Şifalı termal suların etkisini hem ruhunuzda hem de bedeninizde hissedeceğiniz bir tatil için en iyi 5 Denizli termal oteli sizin için bir araya getirdik.

colossae spa termal hotel

  1. Colossae SPA & Termal Hotel

Adını tarih öncesi dönemlerden gelen antik kent Collossae’den alan bu otel, bölgede yapılan ilk beş yıldızlı otellerden biri. Denizli Havalimanı’na 70 km uzaklıkta olan Colossae SPA & Termal Otel’de 310 adet oda bulunuyor. Oldukça geniş bir alan üzerine kurulu olan bu otel şehir merkezine de yakın bir mevki olan Karahayıt’ta konumlanıyor.

Bölgenin termal kaynaklarından faydalanabileceğiniz bu otelde buhar odası, termal havuz, Türk hamamı, jakuzi ve sauna gibi birçok farklı hizmeti de keşfedebilirsiniz. Ailenizle birlikte rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir otel olan Colossae SPA & Termal Otel’de çocuklara özel havuz, oyun bahçesi ve mini kulüp ayrıcalıkları da bulunuyor. Evcil hayvan dostu bir tesis olan Colossae SPA & Termal Otel’de sağlık dolu ve eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz.

richmond termal otel pamukkale

  1. Richmond Termal Otel Pamukkale

Denizli Havalimanı’na bir saat uzaklıkta olan Richmond Termal Otel Pamukkale, kusursuz bir tatil deneyimi yaşamak için doğru bir tercih olacaktır. Tarihi ve doğayı iç içe bulabileceğiniz şehirlerden biri olan Denizli’de yüzyıllardır şifalı olduğuna inanılan termal suların etkisini tüm bedeninizde ve ruhunuzda hissedebilirsiniz. 

Şehrin doğal kaynaklarını keşfedebileceğiniz bir otel olan Richmond Termal Otel Pamukkale, 315 odası ve yemyeşil çam ağaçlarıyla süslü ormanlık alanıyla doğanın mucizelerine şahit olabileceğiniz bir noktada konumlanıyor. Pamukkale’ye yaklaşık olarak 3 km uzaklıkta olan bu termal otelde konaklarken bölgede bulunan Pamukkale Travertenleri’ni de ziyaret etmenizi öneririz.

24 saat açık a’la carte servisi, açık ve kapalı havuzları ve ayrıcalıklı hizmetleriyle bir termal otelden beklediğiniz her şeyi bulabileceğiniz Richmond Termal Otel Pamukkale’de termal suyun şifalı etkisini keşfedebilirsiniz.

Adempira termal spa hotel

  1. Adempira Termal & SPA Hotel

Denizli’nin yer altı zenginliklerini deneyimleyeceğiniz bir diğer konaklama seçeneği olan Adempira Termal & SPA Hotel, Pamukkale bölgesinde konumlanıyor. Şehir merkezine 22 km uzaklıkta olan bu tesiste 2 açık ve 1 kapalı olmak üzere toplamda 3 adet havuz bulunuyor. Engelli bireyler için de oda alternatifi bulabileceğiniz Adempira Termal & SPA Hotel’de hamam, sauna, masaj ve Spa gibi özel hizmetlerden de yararlanabilirsiniz.

Fiziksel ve ruhsal açıdan size iyi gelecek şifalı termal sularla keyifli bir tatil serüvenine adım atmak için Denizli otellerinde konaklayabilirsiniz.

larina ninova thermal hotel

  1. Larina Ninova Thermal Hotel

Denizli’nin en zengin yer altı kaynak bölgelerinden biri olan Karahayıt Mahallesi’nde konumlanan Larina Ninova Thermal Hotel, 330 odası ile misafirlerine kusursuz bir termal otel deneyimi yaşamayı vadediyor. Doğal çamur havuzları, SPA ve wellness alanı, termal su kullanılarak uygulanan masaj alanı ve Türk hamamı gibi ayrıcalıklı hizmetleri bulabileceğiniz Larina Ninova Thermal Otel, her mevsim ziyaret edebileceğiniz Denizli otellerinden biri olarak dikkat çekiyor.

polat thermal hotel

  1. Polat Thermal Hotel

Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan termal kırmızı suyu bulabileceğiniz Denizli otellerinden biri olan Polat Thermal Hotel, bu bölgede tercih edebileceğiniz bir diğer konaklama alternatifi. 257 odasıyla hizmet veren Polat Thermal Hotel, bölgedeki kaynak suların tadını çıkarabileceğiniz birçok hizmetle ziyaretçilerinin beklentilerine yanıt veriyor.

Sauna, Türk hamamı, buhar banyosu ve masaj seçenekleriyle hizmet veren Polat Thermal Hotel’de hem eğlenceli hem de sağlıklı bir tatil yapabilirsiniz.

Holimax’te keşfedebileceğiniz termal oteller arasından beklentilerinize uyacak bir tesisi seçebilir ve farklı bir konseptle tatilinizi unutulmaz kılabilirsiniz.

 

Yorum Yazın