Deniz, kum ve güneş eşliğinde yaşanan yaz tatillerinin yanı sıra tatil kışın da bir ihtiyaçtır. Bizleri ısıtacak, dinlendirecek ve yeni deneyimler yaşamamızı sağlayacak, tazelenmiş hissettirecek huzur dolu bir kaplıca tatiline ne dersiniz?

Termal oteller kış aylarında misafirlerine kapılarını aralıyor ve rahatlatıcı bir tatil hayali olanlara farklı alternatifler sunuyor. Herkesin zevkine, bütçesine hitap eden seçenekleri ile hem kendinize hem de sevdiklerinize bu tarz bir tatil armağan edebilirsiniz.

Kaplıca sularının sıcağına kendinizi bırakırken aynı zamanda SPA deneyimi ve farklı masaj alternatifleri ile sizleri mutlu edecek pek çok seçenek bulabilirsiniz. Her anı doyasıya yaşarken aynı zamanda bu tatiller ile kendinizi daha sağlıklı hissedeceksiniz. Afyon, Ankara, Bolu, Bursa, Balıkesir, Yalova, Kütahya, Denizli, İzmir ve Eskişehir gibi pek çok güzide ilimizde dünyanın en iyi termal otelleri yer alıyor.

 

Kış Tatili için Nereye Gidilir?

Ülkemizde yaz aylarında gidilecek pek çok nokta var. Fakat bazı bölgeler kış aylarında bir başka güzel oluyor. Uzun yaz tatillerine alışkın olduğumuzdan kış tatillerini ihmal edebiliyoruz. Ancak Cuma günü işten izin alıp sadece 3 günlüğüne dahi yaşadığımız şehre yakın mesafede bulunan Türkiye’de en iyi termal oteller gezisi yapabilir, sevdiklerimizle güzel bir hafta sonu geçirebiliriz.

İstanbul, Ankara ve Bursa’ya yakın olan ve aynı zamanda sunmuş olduğu termal kaynaklar ile Yalova’da şifalanmaya ne dersiniz? Kayak gibi kış sporları yerine tercihinizi kaplıcalardan yana kullanmak istiyorsanız bir başka alternatif de Afyonkarahisar oluyor.

Termal oteller açısından oldukça zengin bir kentimiz olan Afyon, sadece bedenimizi değil ruhumuzu da dinlendirmek için fırsatlar sunuyor. Sağlık ve tatili bir arada sunan şehirlerden biri de Kütahya’dır. Otel ve pansiyon alternatifleri ile sizler de bu güzel şehirleri tercih edebilir ve kış aylarında kendinize sıcacık bir tatil hediye edebilirsiniz.

Tekerlekli Sandalyeli Misafirler İçin Termal Oteller

Termal otel işletmelerinde konukların konforunu düşünmek gerekiyor. Engelli misafirlere yönelik uygulamaların değerlendirilmesi kapsamında pek çok otelde tekerlekli sandalyeli misafirler de unutulmamış.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm tesislerinde engelli misafirlere yönelik olarak çalışmalar yapmanın gerekliliği yönetmeliklerde açıkça ifade edilmiştir. Engelli bireylere yönelik olarak koridorlar, odalar, zemin yapısı gibi durumlara pek çok otelde dikkat edilmektedir. Ayrıca engellilerin acil durum anlarında kolayca çıkabilecekleri acil durum çıkışları da pek çok otelde mevcuttur.

En İyi Termal Oteller için Holimax Özel Fırsatlarını Kaçırmayın!

Türkiye’de en iyi termal oteller Holimax farkı ile keşfedilir. Tatil kışın da bir ihtiyaçtır. Kış mevsiminin tüm ihtişamına tanıklık etmeniz için kış otelleri konseptine uygun olarak pek çok otele Holimax farkı ile ulaşabilirsiniz.

Kayak merkezlerinin yanı sıra termal otellerde kış tatilini geçirmek isteyen konuklara özel çok farklı konaklama alternatifleri sunulmaktadır. Her bütçeye hitap eden bu otellerde ister kış tatili isterseniz de balayı yapabilirsiniz. Sauna ve spa hizmetlerinden yararlanıp rahatlayarak aynı zamanda şifalı sulara da girebilirsiniz.

Sakinlik ve huzuru bir arada sunan bu oteller tatil köyü rahatlığında bir tatil vaat etmektedir. Bol oksijenli doğası, şifalı suları ve doğal güzellikleri ile misafirlerine ev sahipliği yapan pek çok otel bulunuyor.

Hem eğlenmek hem dinlenmek hem de kış aylarında tatil yapmak isteyenler için özel olarak dizayn edilen termal oteller tatil keyfini sonuna kadar çıkarmanıza yardımcı oluyor. Oda içi havuz gibi imkânları ile balayı tatiliniz de size ev sahipliği yapacak otellerin yanı sıra açık ya da kapalı havuzları ile sevdiklerinizle de zaman geçirebilirsiniz.

Sizler de Holimax Termal Oteller sayfasını ziyaret edebilir, huzurlu geçireceğiniz tatiliniz için rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.