İzmir’e iş seyahatine gidiyorsanız İzmir şehir otelleri radarınızda demektir! Peki, seçiminizi nasıl yapacaksınız? Hiç endişelenmeyin, yazımızı okumanız yeterli. Bu arada İzmir’e gitmişken boyoz, kumru, söğüş ve bomba yemeyi unutmayın!

 

İzmir Şehir Otelleri Arasında A+ Hizmet: Mitte Port Hotel

Standart, superior, triple, business plus, kral dairesi ve engelli odası olmak üzere farklı ihtiyaçlara yönelik, farklı konseptlerde konaklama imkanı sunan Mitte Port Hotel huzur ve konforu bir arada yaşatıyor.

Özellikle iş gezisi için şehir oteli arayışınız varsa odaları son teknolojiyle donatılmış ve her yerde ücretsiz internete erişebileceğiniz Mitta Port tam size göre! Odanızın ısısını istediğiniz gibi ayarlayabilir, mini bar ile kendiniz şımartabilir, uydu yayınıyla gündemi takip edebilir ve odanızdaki çalışma masasında rahat rahat çalışabilirsiniz. Yoğun bir günün ardından spa merkezinde vakit geçirmek ise kendinize verebileceğiniz en güzel hediye olacaktır.

 

İzmir Şehir İçi Otelleri Arasında Müdavimleri Olan Bir Durak: Marriott

İzmir Konak’ta bulunan İzmir Marriott, iş merkezlerine ve alışveriş merkezlerine olan yakınlığının avantajıyla iş gezilerinin favori konaklama noktaları arasında yer alıyor!

İzmir Konak şehir otelleri arasında 5 yıldızlı tesisler kategorisinde, tescilli kalitesiyle öne çıkan Marriott Hotel’de, şık süitlerden birinde deniz manzarasına karşı kahvenizi yudumlamaktan büyük keyif alacağınıza eminiz.

İzmir Marriott’ta ve en iyi İzmir şehir otelleri kategorisinden seçeneklerden herhangi birinde Holimax üzerinden en hızlı şekilde, uygun fiyata yerinizi ayırabilirsiniz.

kaya izmir thermal convention 19

İzmir En İyi Şehir Otelleri Arasında: Kaya İzmir Thermal & Convention

Yoğun geçecek iş seyahatinizde 5 yıldızlı lüks bir otelde konaklamak her şeyi kolaylaştırır, değil mi? Kaya İzmir, çam ormanlarının mis gibi kokusu arasında, termal ve spa imkanlarıyla işten dolayı yaşadığınız gerginlikleri hemen atabileceğiniz harika imkanlar sunuyor!

Türkiye’nin en lüks termal merkezleri arasında olan Kaya İzmir’de deniz veya doğa manzaralı odalardan birinde konaklayabilir, kongre ve toplantı odalarında iş görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

Kaya İzmir aynı zamanda İzmir aile otelleri arasından, bir şehir otelini tercih etmek isteyenler için de lüks ve nezih ortamıyla kaliteli tatilin adresi oluyor.

radisson hotel izmir aliaga 2018

Lüks İzmir Otelleri Arasından Pırıl Pırıl Bir Seçenek: Radisson Hotel İzmir Aliağa

Radisson İzmir Aliağa, prestijli iş anlaşmaları yapmak, seçkin konukları ağırlamak için şık atmosferi ve dört dörtlük hizmetiyle İzmir iş seyahatleri için en çok tercih edilen otellerden biri oluyor.

İzmir Adnan Menderes Uluslararası Havalimanı’na ve sanayi merkezlerine yakınlığının avantajıyla Radisson İzmir Aliağa konumuyla da iş dünyasından tam puan alıyor.

İş gezinizin içeriğine göre Radisson’da dilerseniz konuklarınızla restoranda buluşabilir, toplantı odalarında anlaşmaları gözden geçirebilirsiniz. Belki kütüphaneler gibi sessiz ve nezih bir çalışma alanı ihtiyacı duyacaksınız o zaman da kübik ortak çalışma alanına geçebilirsiniz.
 

İş Dünyasının Buluşma Yeri İzmir Şehir Oteli: Ege Palas Business Hotel

Ege Palas Business Hotel adı üstünde iş dünyasının önemli isimlerini ağırlayan, iş gezilerinin verimli geçmesi için her detayın düşünüldüğü özel oteller arasında bulunuyor. Ege Palas elbette iş odaklı konaklamaların yanında tatil amaçlı İzmir’e gelen ve İzmir şehir otelleri arasında kaliteli bir durak arayanlar için de memnun edici bir tercih oluyor.

İzmir şehir otelleri Alsancak seçenekleri arasında bulunan Ege Palas açık havuz, kapalı restoran ve bar bölümlerinde konforlu ve huzurlu vakit geçirmeyi garanti ediyor… Konumun avantajı sayesinde Ege Palas’ta kalan konuklar deniz kıyısına ve İzmir’in kalbinde bulunan eğlence yerlerine kolayca ulaşabiliyor.

Ege Palas’ta ve diğer İzmir otelleri arasından size en uygun olanında, en uygun fiyata rezervasyon yapmanın yolu tabii ki Holimax’ten geçiyor.

 

 

Yorum Yazın