Arkadaşlarla yapılan tatillerin ayrı bir tadı olduğunu biliyoruz. Deniz-kum-güneşin tadının doyasıya çıkarıldığı, aktiviteden aktiviteye koşup, yeni yerlerin keşfedildiği, denizin dalga sesi eşliğinde yapılan yaz akşamı sohbetlerinin yeri her zaman ayrıdır. 

Türkiye’nin dört bir yanında arkadaşlarınızla rahatlıkla konaklayabileceğiniz gençlere uygun olarak tasarlanmış birçok gençlik oteli bulunuyor. Bu yazımızda Antalya’daki en iyi gençlik otelleri ve Muğla’daki en iyi gençlik otellerine yer vereceğiz.

Antalya’daki En iyi Gençlik Otelleri 

Antalya, tatilcilerin en sık tercih ettiği tatil beldeleri arasında bulunuyor. Antalya, yazın cıvıl cıvıl sokakları, birbirinden farklı konseptteki mekanları ve eğlence merkezleriyle gençlerin de tatil yapmaktan keyif aldığı rotalar içerisinde. Arkadaşlarınızla farklı yerler keşfedip, Akdeniz mutfağının gurme lezzetlerini deneyimlemek isterseniz Antalya, sizler için harika bir alternatif olabilir. 

Gelelim Antalya’da konaklayabileceğiniz en iyi gençlik otellerine. 

Granada Luxury Belek

  • Granada Luxury Belek

Görkemli tasarımıyla birçok ziyaretçinin ilgisini çeken Granada Luxury, Belek’te hizmet vermektedir. Birbirinden eğlenceli etkinlikleri ve sosyal alanlarıyla tatilde sıkılmaya fırsatınız olmayacak. Plaja yalnızca 1.750 km uzaklıkta bulunuyor. Kumsala ulaşım sağlamak için otel içerisinde bulunan servis araçlarını kullanabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra, devasa büyüklükteki aquaparkta da eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Gençler için oldukça uygun olan Granada Luxury Belek, sizlere harika bir tatil deneyiminin kapılarını aralıyor. 

Crystal Sunset Luxury Resort Spa

  • Crystal Sunset Luxury Resort & Spa 

İhtişamlı bir binaya sahip olan Crystal Sunset, Antalya’nın Side bölgesinde konumlandırılmıştır. Crystal Sunset Luxury Resort & Spa, Akdeniz’in pırıl pırıl denizi ve tertemiz doğasıyla sizleri harika bir tatil deneyimi yaşamaya davet ediyor. Gün boyu birbirinden eğlenceli animasyon aktiviteleri, profesyonel gruplar tarafından hazırlanan akşam gösterileri, canlı müzik, konserler ve disko eğlence de verilen hizmetler arasında bulunuyor. 

Sirius Deluxe Hotel 1

  • Sirius Deluxe Hotel  

Sirius Deluxe Hotel, Yerli-yabancı tüm misafirlerin gözde mekanı olan Alanya’ da hizmet vermektedir. Denize sıfır bir şekilde konumlandırılmıştır. Ayrıca tesisin özel plajı da bulunmaktadır. Denizde birbirinden farklı su sporları yaparak eğlencenize eğlence katabilirsiniz. Deniz bisikleti, jetski, banana gibi su sporları yapma imkanına sahipsiniz. 

Odalarında konforunuz için her türlü detay düşünülmüştür. Odaların içerisinde; kablosuz internet, balkon, uydu yayını, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi bulunmaktadır. 

Sunthalia Hotels Resorts

  • Sunthalia Hotels & Resorts

Sunthalia Hotels, Antalya’nın Side bölgesinde hizmet vermektedir. Otel içersinde haftanın her günü birbirinden eğlenceli showlar, plaj partisi, plaj voleybolu, yoga dersleri gibi etkinliklerle de düzenlenmekte. 

Antalya’da Konaklayabileceğiniz Diğer Gençlik Otelleri

  • Limak Limra Hotel & Resort 
  • Sunrise Resort Hotel 
  • Kirman Leodikya Resort 

Muğla’daki En iyi Gençlik Otelleri 

En iyi muğla gençlik otelleri

Muğla, muhteşem doğasıyla ve keşfedilmemiş koylarıyla Türkiye’nin turizmini canlandıran güzide tatil beldeleri arasında yer alıyor. Muğla’da konaklayabileceğiniz birbirinden konforlu gençlik otelleri de bulunmakta. 

  • Orka Lotus Beach 

Marmaris, İçmeler konumdan bulunan Orka Lotus Beach, deniz ve doğa manzaralı odalarında doğanın huzur verici sesleriyle harika bir tatil deneyimi sunuyor. Otelin kendine ait özel plajı da bulunmakta. Tesis içerisinde yer alan oyun alanında; masa tenisi, dart ve bilardo gibi oyunlar da mevcut. 

Muğla’da unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız Orka Lotus Beach, tüm beklentilerinizi karşılayacaktır. 

D Resort Göcek

  • D Resort Göcek 

D Resort Göcek, eğlenceli atmosferiyle öne çıkan oteller arasında. Korunaklı bir koyda yer alan D Resort Göcek’in özel plajı, doğayla iç içe bir konumda yer alıyor. Göcek çevresindeki adaları, özel bir tekne ile keşfedebilir, tatilinize macera katabilirsiniz. Otel içerisinde ücretsiz bir şekilde sunulan bisikletlerle çevredeki bakir koyları gezintiye çıkabilir, doğayla baş başa vakit geçirebilirsiniz. D Resort Göcek, sizlere unutulmaz bir tatil yaşatmak için hazır!

Yorum Yazın