Yaz ve bahar ayları içerisinde Karadeniz’de gezilecek gezi rehberi ile kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz. Karadeniz bölgesi, Türkiye’nin en yeşil bölgelerini içinde barındıran ve keşfedilmeyi bekleyen özel bölgeleri ile bilinir. Sizler de öne çıkan noktaları önceden belirleyebilir, Karadeniz tatil yerlerini ziyaret edebilirsiniz. 

Adeta doğanın kalbine yolculuk imkanına güzel doğa seyahatleri ile erişim sağlayabilirsiniz.  Belki de senelerdir ertelediğiniz arabayla Doğu Karadeniz turunu planlamak için özel Karadeniz gezi rehberlerinden destek alabilirsiniz.

İlk olarak bir başlangıç noktası belirleyerek gezinizde özel seçenekler oluşturmalısınız. Karadeniz bölgesi, dünya üzerinde en yeşil coğrafyalar arasında yer almakta. Bu bölgeye geldiğinizde en azından bir gece de olsa doğanın içinde yer alan otel seçeneklerini değerlendirmelisiniz. Bu bağlamda tercih edeceğiniz seçenekler butik otel ya da bungalov olabilir. Ayrıca butik otele çevrilmiş olan çadır ya da konak şeklinde pek çok farklı konsepte de erişim sağlayabilirsiniz. 

Camdan dışarı baktığınızda sadece eşsiz doğa yeşilliklerini görebilirsiniz. Kuşların sesinden çağlayan derenin seslerine kadar farklı ve özel ayrıcalıklar keşfetmek mümkün. Bu bölgelere özel erken rezervasyon fırsatları Holimax’te sizleri bekliyor. Farklı konaklama alternatifleriyle beraber zevk ve bütçenize uygun seçenekleri görüntülemeniz mümkün. 

Yayla Konaklaması

Yazın kavuran sıcaklığından yayların serinliklerine kavuşmak için hazır mısınız? Yüksek rakımda şehrin gürültüsünden kaçıp hem dinlenip hem de bol oksijen depolamanız mümkün. 

Karadeniz yaylaları oksijeni bol, yeşil hazinelerle dolu eşsiz bir bölge. Tarihi güzellikleri eşsiz doğa eşliğinde keşfe çıkarak aniden bastıran yağmurun altında serinleyebilirsiniz. 

Yayla konaklaması kapsamında kalacağınız tüm otel seçenekleri, doğa sporları ve yüksek adrenalin bağımlılarına kadar geniş bir yelpazeye hizmet sunar. Butik otel seçeneklerinde sabah ekmek kokusu ve ineklerin çan sesleri ile uyanmanız mümkün. Sobada fokurdayan çay eşliğinde güne zinde ve verimli bir başlangıç yapabilirsiniz. 

Sonrasında ormanda yer alan patikalarda kısa bir yürüyüşe çıkabilir, ağaç gölgelerinde dinlenerek verimli zaman dilimleri oluşturabilirsiniz. Gece ayrı bir güzelliğe sahip olan yaylalarda derenin şırıltısı eşliğinde hayallerinize eşlik edecek yıldızları seyretmeniz mümkün. 

Şehir Konaklaması

Şaşırtıcı güzellikler sunan Karadeniz bölgesi, Türkiye’nin doğa harikasını yaşamak isteyenleri şehir konaklaması ile ağırlama devam ediyor. Gezilecek noktaları ve yapılacak etkinlikleri ile Karadeniz en güzel şehirlere sahiptir. 

Pek çok güzelliği, kültür turları ile eşsiz bir tatile dönüştüren Karadeniz gezisi, kültürel miras değerleri ile farklı bir rota oluşturmaktadır. Hafta sonu turları kapsamında kolay bir şekilde değerlendirebileceğiniz bu bölge Karadeniz’i görmek isteyen misafirleri davet ediyor. 

Tarihi sokakları keşfederken el işi ürünlerinin satıldığı çarşıları, yerli ve yabancı pek çok turistin ilgi odağı olan noktaları Holimax otel konseptleri ile değerlendirin. 

Keşfedecek Yer Arayanlara Özel Tatil Seçenekleri Holimax’te

Yaz ve bahar aylarında tertemiz havası ile nefes almak, kalabalık şehir gürültüsünden bir nebze olsun uzaklaşmak isteyenlere kucak açan Karadeniz, kısa veya uzun tatil seyahatleriniz için ideal fırsatlar sunar. 

Ekonomik tatil fırsatlarını seçmiş olduğunuz bölgenin kültürü, mimarisi ve lezzetleri ile doyasıya yaşayabilirsiniz. Sizler de sevdikleriniz ve ailenizle doğal güzelliklerin peşinde gitmeye hazırsanız, Holimax size özel seçenekler sunuyor. Kendisine hayran bırakacak tüm güzellikleri keşfedebilmek için tek tıkla otel rezervasyonunuzu şimdiden yaptırabilirsiniz.

Özel Karadeniz gezi rehberinde keşfedilecek yer arıyorsanız Holimax ile farklı otel seçeneklerine erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca online arama haritasını kullanarak semt, bölge gibi arama hacimlerini daraltabilirsiniz. En düşük fiyat garantisi kapsamında size sunulan tüm seçenekler Holimax’ta sizleri bekliyor.