11 ayın sultanı Ramazan ayı geldiğinde oruç ibadetinin de etkisiyle manevi olarak kişilerin kendilerini tekamülde ilerletmesi için hayırlı bir döneme adım atılır. Bu ay daha hoşgörülü, daha sabırlı olabilmek için bir vesile olur.

Ramazan ayı bitimiyle başlayan Ramazan Bayramı ise 1 ay boyunca pekiştirilen faziletli insani özelliklerin daha da yoğun yaşandığı bir zamanın kapısını aralar. Ramazan Bayramı boyunca yardımlaşma çoğalır, insani bağlar güçlenir ve tabii ki huzurlu tatiller yapmanın vakti de artık gelmiştir.

Ramazan Bayramı tatilinde nereye gidilir diye düşüncelere dalarak yazımıza ulaştıysanız, merak etmeyin doğru yerdesiniz. Nasıl bir tatile ihtiyacınız olduğuna göre kategorize ettiğimiz lokasyonları inceleyebilir, karar verme sürecinizi daha keyifli ve kolay hale getirebilirsiniz.

Ramazanda tatile nereye gidilir karar vereceğim ama karardan sonrası da önemli, uygun oteli nereden bulacağım diyen iç sesinizi duyar gibiyiz. Önereceğimiz tatil rotalarının altlarında rezervasyon yapabileceğiniz oteller için de yönlendirmelere ulaşabilirsiniz. Şimdiden iyi tatiller!

bodrum 1

Bayram Tatili için Öneriler Listesinde İlk Adres: Bodrum

Son yıllarda ünlülerin akın akın gittiği Bodrum, en popüler tatil mekanları arasında yer alıyor. Bodrum sadece tatilciler tarafından değil büyük şehirden kaçıp bir sahil kasabasına yerleşme hayalini kuranların da tercih ettiği bir yer olarak nüfusunu günden güne artırıyor.

Bu kadar insanın bir bildiği vardır herhalde değil mi? Temiz havası, denizi, doğası, eğlenceli mekanları… Bodrum’da tatil için gereken her şey var!

Dilerseniz merkezde bir otelde konaklayarak gece-gündüz hareketli bir tatilin tadını çıkarabilir, dilerseniz Bodrum’un daha sakin beldelerinde konaklayarak huzurlu günler geçirebilirsiniz.

Ramazan Bayramı tatilini Bodrum’da geçirmeye karar verdiyseniz aracınızla tatile gelmenizi ya da araç kiralamanızı öneririz zira toplu taşıma hizmeti kısıtlı olduğu ve taksi ücretleri yüksek olduğu için ulaşımda zorluk yaşayabilirsiniz.

Ramazan Bayramı tatili Bodrum otel önerileri neler web sitemizden inceleyebilir ve Holimax fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

antalya 4

Klasik Tatilcilere Bayram Tatili için Öneri: Antalya

Ramazan bayramında ne yapılır, nasıl bir tatile çıkılır diye düşünürken kendinizi deniz, kum, güneş hayallerine dalarken buluyorsanız Antalya sizin için doğru seçim olacaktır.

Çok fazla orayı burayı gezip yorulmak değil niyetimiz, şöyle her hizmeti sunan bir otelde rahatımıza bakalım, yakın çevrede biraz gezelim yeter diyorsanız Antalya’da her şey dahil seçenekli konaklama yerlerini seçebilirsiniz. Yok ben Antalya’ya gelmişken, bayram tatilinde biraz şehir gezmesi de yapmak isterim derseniz Olimpos, Side Antik Kenti Apollon, Değirmendere Şelalesi, Aspendos Antik Kenti ve Simena Antik Kenti uğrayacağınız duraklar arasında olabilir.

Son bir tüyo olarak bayram tatilinde Antalya’da Lazlo Beach Bayram Festivali olduğunu da söyleyelim ve bayramda Antalya’da gidilebilecek oteller listemize web sitemizden erişebileceğinizi söyleyerek bölümü sonlandıralım.

fethiye 1 1

Bayram Tatilinde Samimi Atmosfer Arayanların Yeri: Fethiye

Ramazan Bayramı tatili demek sizin için öncelikle kendinizi rahat hissetmek demekse Fethiye’nin dingin atmosferini seveceğinizi düşünüyoruz.

Fethiye’de isterseniz otelde, isterseniz bungalov evlerde kalabilir ya da maceracı bir ruha sahipseniz veya bir doğaseverseniz kamp alanlarında konaklayabilirsiniz.

Ramazan Bayramında ne yapılır, bayram tatili dolu dolu nasıl değerlendirilir diyenler için Fethiye doğru adreslerden biridir. İsterseniz konaklama yerinizi belirleyip, doğayla iç içe birkaç gün geçirebilirsiniz. Yok ben yerimde duramam diyorsanız aracınızla tatile çıkmanız ya da araç kiralamanız iyi olur.  

Gezilecek yerler için kısa bir liste de verelim: Kordon Boyu, Paspatur Çarşısı, Fethiye Arkeoloji Müzesi

Amintas Kaya Mezarları ve Telmessos Antik Kenti, Fethiye Kalesi, Kayaköy Sanat Kampı, Af Kule Manastırı Harabeleri, Ölüdeniz Tabiat Parkı, Montana Seyir Tepesi, Kelebekler Vadisi, Faralya, Kabak Koyu, Saklıkent Milli Parkı, Gizlikent Şelalesi, Katrancı Koyu Tabiat Parkı, Yeşilvadi Doğa Park Yanıklar, Pastoral Vadi, Kadyanda Antik Kenti, Pınara Antik Kenti ve Letoon Antik Kenti.

Fethiye tatili hayali hoşuma gitti diyorsanız, Fethiye en uygun otel fiyatları nelermiş diye web sitemizde araştırmaya başlayabilirsiniz.

cesme 1

En Renkli Bayram Tatili Lokasyonu: Çeşme

Bundan 10 sene önce Çeşme bayram tatili için gidilecek, daha doğrusu ufak bir kaçamak yapılacak gizli tatil beldelerinden biriydi. Son yıllarda tatilcilerin keşifleri sonucunda iyice popülerleşen Çeşme’de özellikle Alaçatı beldesi turist akınına uğruyor desek yeridir. Bayram tatili için de Çeşme’nin kalabalık olacağı bir gerçek ama bir yandan sessiz, sakin konaklama yerleri bulmak da mümkün! İşte, tam bu özelliklerinden dolayı Çeşme’yi, hem eğlence hem huzur arayan ve ortaya karışık imkanlar sunan önerileri sevenler için uygun bir seçim olarak görüyoruz.

Ramazan Bayramı tatil planı için hedefi Çeşme olarak belirlemeye karar verdiyseniz sıra geldi Çeşme’de uğrayabileceğiniz duraklar listesini oluşturmaya. Vereceğimiz nokta atışı yerler listesinin çok işinize yarayacağına eminiz. Çeşme Kalesi, Çeşme Müzesi, Çeşme Çarşısı, Aya Haralambos Kilisesi, Erythrai Antik Kenti, Çeşmeköy, Urla, Karaburun, Sığacık ve Sakız Adası gidebileceğiniz yerler arasında.

Bayramda Çeşme otel fiyatları nasıl diye merak ediyorsanız Holimax web sitesinde ilgili bölümü ziyaret edebilirsiniz.