Aile ile birlikte tatil geçirmek, harika anılar ve unutulmaz deneyimler anlamına gelir. Heyecan verici aktivite, plajlar ve pek çok seçeneği ile Türkiye’nin çocuk dostu otelleri hem çocuğunuza hem de size keyifli bir tatil konforu sunar.  

Çocuk dostu oteller, her şey dahil konseptli olup içinde çocuk yüzme havuzları, çocuk restoranları, çocuk oyun parkı, animasyon aktiviteleri, kaydıraklı çocuk havuzu, açık hava ve plajda oyun alanı, mini disko, bebek odası gibi birçok seçenek yer alır. 

Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklar ve ebeveynler için en iyi çocuk dostu oteller listesine birlikte göz atalım.

bodrum holiday

Bodrum Holiday Resort & SPA

Bodrum Holiday Resort & SPA, Bodrum bölgesinin İçmeler mevkiinde yer alan çocuk dostu otel, Bodrum Havalimanına 40 km uzaklıkta bulunur.

Otelin içerisinde minik misafirlere özel açık ve kapalı çocuk havuzları, aqua çocuk havuzu, isteğe göre çocuk bakımı hizmeti ve 4-12 yaş çocuklar için mini kulüp yer alır. Bodrum Holiday Resort & SPA, hem çocuklar hem de yetişkinlere aktivite dolu bir tatil deneyimi sunar. 

sundia by libery

Sundia By Liberty Ölüdeniz

Sundia By Liberty Ölüdeniz, Fethiye’nin Ölüdeniz bölgesinde Dalaman Havalimanına 60 km uzaklıkta yer alır. Doğayla iç içe olan çocuk dostu otelde çocuk havuzları, mini kulüp etkinlikleri, çocuklara özel menüler, akşam animasyonları, mini disko, çocuk bahçesi, çocuk oyun alanı bulunur. Çocukların ve ebeveynlerin mutlu anlar geçirebileceği tüm özellikler bu çocuk dostu otelde yer alır. 

aqua fantasy

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & SPA

İzmir’in güneyinde yer alan Selçuk mevkiinde yer alır. Çocuk dostu otel olan Aqua Fantasy Aquapark Hotel & SPA, Türkiye’nin en büyük su parkına ev sahipliği yapar. 

Otelin tesisinde çocuk menüsü hizmeti, mini kulüp aktiviteleri, çocuk bahçesi, mini disko, minik misafirlere özel doğum günü kutlamaları, çocuk havuzları yer alır. Su parkı alanında çocuklara hitap eden korsan gemisi, ahtapot denizaltı, kaydıraklı çocuk havuzu, mini kaydıraklı kapalı havuz alanları bulunur. 

royal holiday

Royal Holiday Palace Hotel

Antalya’nın Lara mevkiinde yer alan Royal Holiday Palace Hotel, Antalya Havalimanına 15 km mesafede bulunur. Çocuk dostu olan bu otel, çocuklar için unutulmaz bir tatil deneyimi sunar. 

Aile konseptine uygun tesisinde çocuk misafirler için çocuk büfesi, çocuk kaydırağı, çocuk havuzu, çocuk su parkı, çocuk oyun alanı, mini kulüp etkinlikleri bulunur. Akşam aktiviteleri olarak mini disko, çeşitli oyuncakların bulunduğu lunapark, çocuk animasyonları ve müzikal gösterileri yer alır.

mirage world

Mirage World Hotel

Muğla’ya bağlı Marmaris bölgesinin İçmeler beldesinde konumlanan Mirage World Hotel, Dalaman Havalimanına 103 km uzaklıkta yer alır. Çocuk dostu otelin tesisinde küçük misafirler için çocuk oyun alanı, çocuk oyun parkı, çocuk havuzları, su kaydırakları çocuk kulübü, çocuk bakıcısı yer alır. Bunların yanı sıra otelde minik misafirlerin akşam eğlenebileceği çocuk animasyonları ve aktiviteler yer alır. 

oz hotels sui

Öz Hotels Sui

Öz Hotels Sui, Antalya’nın Alanya bölgesinde, Antalya Havalimanına 92 km uzaklıkta yer alır. Otelin tesisinde çocuk konseptine uygun mini disko, çocuk havuzu, çocuk büfe, çocuk animasyonları, çocuk oyun alanı, çocuk aktiviteleri, restoran ve sinema salonu yer alır. Her yaş grubundan çocuklara hitap eden bu çocuk dostu otel minik misafirlerinin konforuna önem verir. 

Ailenizle birlikte çocuk dostu otellerde keyifli, eğlenceli ve konforlu bir tatil geçirmek istiyorsanız, Holimax sitesinin önerdiği bütçenize uygun çocuk dostu otelleri detaylı olarak bulabilir, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz.