Balayı tatili denince ilk akla gelen Bodrum, Antalya, Kuşadası, Çeşme gibi popüler tatil beldeleri olsa da aslında güzel ülkemizde birçok huzurlu şehir de bulunuyor. Alternatiflere göz atmak isterseniz ilk bakacağınız yerlerden biri olarak size Bolu’yu ve özellikle Abant’ı önerebiliriz.

Dingin atmosfer ve doğal güzellikler arasında büyüleyici manzaralar arasında balayı tatili geçirmek için Bolu balayı otelleri doğru seçimler arasındadır.

Peki, Bolu Abant nasıl bir yer ve burada neler yapılabilir? Köklü bir tarihi geçmişe sahip olan şehirde efsanelerle çevrili arkeolojik alanları gezebilirsiniz. Doğayla iç içe olmak için de Bolu biçilmiş kaftan denebilecek şehirler arasında yer alıyor. Bolu’yu sadece yazın değil yılın diğer mevsimlerinde de balayı tatili için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Şehir hayatından uzak, romantik bir balayı için Bolu balayı otelleri en iyi seçenekleri nelerdir sorusunu sormaya başladığınızı duyar gibiyiz, harika önerileri yazımızda bulabilirsiniz. 
 

Abant Balayı Otelleri Arasında Ödüllü Tesis Abant Palace Hotel

1966 yılın kurulan turizm sektörünün önemli firmalarında Taksim Otelcilik bünyesinde yer alan Abant Palace tecrübeli ekibiyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor.

Müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tutan bir tesiste, konforun tadını çıkarma için Bolu balayı otelleri arasında olarak Abant Palace’ı tercih edebilirsiniz. Abant Palace ISO9001 belgesi ve International Award for Tourist Hotel and Catering ödülü ile hizmet kalitesi tescilli bir tesistir.

Göl ya da orman manzaralı odalardan dilediğinizi tercih edebilir, bol oksijenin verdiği enerji ve doğa manzarasının yükselttiği dinginlik hissiyle harika bir balayı tatili geçirebilirsiniz. Eşsiz manzarayla gözleriniz bayram ederken harika yemeklerle de midenizin bayram etmesini sağlayabilirsiniz. Tüm bu imkanların yanında hala daha düğün hazırlıklarının ufak tefek stres kırıntıları bünyenizde dolaşıyor gibi hissediyorsanız spa ve masaj salonunun da sizi bekliyor olduğunu hatırlatalım.
 

abant kosk otel 1

Bolu Abant Balayı Otelleri Arasında Göl Kıyısının Sultanı Abant Köşk Otel

Abant Gölü balayı otelleri için muazzam bir konumdur. Yeşil ve mavinin buluşma noktasında tanımının somut karşılığını görmek istiyorsanız Abant Köşk Otel’i balayı tatili için tercih edebilirsiniz. Göl kıyısında, ağaçların kucakladığı bir tesiste çifte kumrular olarak harika vakit geçireceğinize eminiz.

Güvenli Turizm sertifikasına sahip olan tesiste, dört dörtlük hizmet dahilinde Türk hamamı, sauna, spa merkezi, Türk ve dünya mutfağından lezzetlerin olduğu harika bir mutfak, fitness imkanları sizi bekliyor.

Doğanın kalbinde, eşsiz güzellikler içinde, sakin bir dinlenme noktasında, büyülü göl manzarasına karşı kahvenizi yudumlayabilir, konfor ve şıklığın buluştuğu odanızda aşk dolu saatler geçirebilirsiniz. Holimax ayrıcalıklarıyla Abant Köşk Otel’de yerinizi ayırtabilir, uygun fiyata, konforlu balayı tatili yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

abant aden boutique hotel spa

Kaliteli ve En Uygun Balayı Otelleri Arasında Abant Aden Boutique Hotel & Spa

Balayı tatili deyince sizin aklınıza şöyle göl kenarında, sakin, samimi, aile işletmesi olan bir butik otel geliyorsa Abant Aden tam size göre! Otantik mimari yapının modern uyarlamasıyla, taş ve ahşap malzemelerle inşa edilen 24 odadan seçeceğiniz birinde, sıcacık bir balayı tatili geçirebilirsiniz.  

Doğal ve yenilenebilir kaynak kullanımına özen gösteren, doğu dostu bir otelde orman içinde konforlu günler sizi bekliyor. Bolu’nun doğa harikası olan Abant’ta gündüzleri kuş sesleri, geceleri ise yıldızların dansı balayınızın unutulmaz anlarına eşlik edecek.

buyuk abant hotel

Balayı Tatilinde Nereye Gidilir Diyenlere Romantik Bir Seçim Büyük Abant Hotel

Renklerin doğaya adeta dantel gibi işlendiği Abant Gölü alanında bulunan Büyük Abant Hotel’de şehrin yoğunluğundan uzak, baş başa, huzur dolu bir balayı tatili geçirebilirsiniz. Kapalı havuzda yüzebilir, göl kenarında yürüyüş yapabilir, Gölcük, Kartalkaya ve Yedigöller’e doğru günübirlik ufak bir tura çıkabilir, akşamları canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Tesiste, balayı tatili konsepti içinde sunulan imkanlar arasında balayı odası süslemesi, yöresel çikolata ikramı, akşam odaya meyve ve balayı pastası servisi, restoranda özel balayı menüsü ve göl kenarında sucuk ekmek ikramı bulunuyor.  

Hem Bolu Abant balayı otelleri seçeneklerini hem de tüm balayı otelleri listesini Holimax üzerinden inceleyebilir, avantajlı fiyatlardan ve kolay ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.   

Yorum Yazın