Evcil hayvanı olanlar bilir, tatil planı yapmanın üzücü tek tarafı bu süre boyunca onlardan uzak kalma düşüncesidir. Aklınız evcil hayvanınızda kalmadan seyahate çıkmanın ya da huzurlu bir tatil yapmanın hayalini kuruyorsanız evcil hayvan kabul eden oteller kategorisinde yer alan bir tesis tercih edebilirsiniz. 

Haftalar öncesinden küçük dostunuza göz kulak olacak birilerini arama telaşına kapılmadan ve aklınız onda kalmadan keyifli bir tatil yapmayı arzu ediyorsanız pet friendly olarak da bilinen evcil hayvan dostu oteller tam size göre. 

Holimax sitesinin Evcil Hayvan Dostu Oteller sayfasında gitmeyi düşündüğünüz lokasyonda evcil dostunuzu da kabul eden otel seçenekleri mevcuttur. Bu otellerin evcil hayvanınıza sunduğu konaklama imkanı sayesinde siz de içiniz rahat ve mutlu bir tatil geçirebilirsiniz. 

Hayvan dostu otellerin kendi içlerinde farklı kuralları olabilir. Bazı oteller sevimli dostlarınızın otelin her alanında gezinmesine müsaade ederken bazı oteller onlar için belli başlı alanları serbest bırakabiliyor. Kediler ve köpekler için de farklı kurallar belirleyen oteller mevcut. Kedi köpek kabul eden otellerin çoğunda patili dostlarınız için özel yatak seçeneği bile bulunabiliyor. 

Rezervasyon yaptırırken, otelin evcil hayvan dostu kriterlerinin neler olduğunu sorabilir, detaylı bilgi alabilir ve ona göre seçim yapabilirsiniz.
Holimax’te yer alan evcil hayvanlarınızla birlikte tatil yapabileceğiniz “Evcil Hayvan Dostu Oteller” seçeneklerine gelin birlikte göz atalım.

 

Evcil Hayvanınızla Tatil Yapabileceğiniz Oteller

toka bodrum hotel beach club 1

Toka Bodrum Hotel & Beach Club

Tatilinizi Bodrum’da yapmayı planlıyorsanız evcil hayvanınızla Bodrum evcil hayvan kabul eden otel konsepti içinde yer alan ve denize sıfır bu otelde renkli ve eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz. Şık ve enerjik bir tasarımı olan Toka Bodrum Hotel & Beach Club en iyi evcil hayvan dostu otellerden biri olarak alışkanlık yaratacak bir konaklama deneyimi sunuyor. 

Colossae Spa & Termal Hotel 

Pamukkale’nin benzersiz coğrafyasında keyifli bir tatil geçirmek istiyorsanız evcil dostunuzu da yanınızda götürerek keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz. Adını Frigya’nın önemli merkezlerinden olan Colossae Antik Kenti’nden alan Colossae Spa & Termal Hotel, Hierapolis kalıntılarının hemen yanında konumlanıyor.

suess alacati otel

Suess Alaçatı Otel

Ege’nin en popüler beldelerinden biri olan Alaçatı, aynı zamanda keyifli ve dolu dolu bir tatilin en trend merkezleri arasında yer alıyor. Suess Alaçatı Otel’in en öne çıkan özelliklerinden birisi de evcil hayvanınıza da konforlu bir tatil alanı yaratmasıdır. Tatil rotanız Alaçatı ise sevimli dostunuz da sizinle bu keyifli zamanları paylaşabilecek demektir. 

limak lara de luxe hotelresort

Limak Lara De Luxe Hotel & Resort

Limak konsept zincirinin halkalarından biri olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, Antalya merkezde Lara’da tatil yapacak olan tatil severlere evcil dostlarından ayrı kalmadan huzurlu bir tatil yapma olanağı sunuyor. Zengin mutfağı ve konforlu detaylarıyla misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatan tesisin en öne çıkan özelliği de kuşkusuz evcil hayvanınızla birlikte tatil yapma olanağı sunmasıdır.

limak limra hotel resort

Limak Limra Hotel & Resort

Holimax’in önerdiği evcil hayvan dostu otellerden biri olan Limak Limra Hotel & Resort, ödül alan mimarisi ile göz dolduran bir otel. Bu konforlu ve lüks detaylarıyla misafirlerine kusursuz bir hizmet sunan tesis, evcil dostunuzu da aynı ilgi ve konforla ağırlıyor. Yolunuz Antalya Kemer’e düşecekse tatil planlarınıza evcil dostunuzu da dahil edebilirsiniz.  

Suhan 360 Hotel & Spa

Kuşadası’nda muhteşem bir manzaraya hakim olan Suhan 360 Hotel & Spa evcil hayvan dostu oteller arasında ilk sıralarda yer alıyor. Otel, bir tesisten bekleyeceğiniz her tür detayı vadetmesinin yanı sıra küçük dostunuzla tatil boyunca da birlikte olmanıza olanak tanıyor. 

d maris bay datca peninsula

D Maris Bay

Son derece lüks mimari tasarımı ve doğal güzelliklere hakim olan konumu ile sıra dışı bir tatilin adresi olan D Maris Bay, hem üst düzey bir tatil konforu hem de patili dostunuzla keyifli saatler vadediyor. Evcil hayvan kabul eden ’de Marmaris’in çam ağaçlarıyla bezeli muhteşem doğasında huzurlu bir tatilin kapılarını aralayabilirsiniz.

Yorum Yazın