Engelli dostu tatil ne demek, engelli dostu oteller ne demek sorularına kısa cevaplar vererek yazımıza başlayalım.

Engelli dostu oteller kategorisindeki merkezler engelli bireylere uygun oda imkanı ve tesis içinde merdivenli bölümlerde alternatif geçiş yolları gibi özellikleri barındırır. Her bireyin özgürce ve keyifle tatil yapması için engelli dostu tatil otellerinde mimari tasarım ve hizmet içeriğinde ekstra hassasiyet gösterilir. Türkiye’de bu kategoride iyi otelleri araştıranlar için seçkin konaklama yerlerinde mini bir liste hazırladık. Umuyoruz otel seçiminizi kolaylaştırır ve harika bir tatil yapmanız için katkıda bulunabiliriz.

tth hydros club

Engelli Otelleri Antalya Seçkisinde Özel Plajlı Bir Tesis TTH Hydros

Türkiye’nin en seçkin turizm bölgelerinden olan Antalya’da bulunan TTH Hydros, sizi Kemer’in eğlenceli atmosferine davet ediyor.

Rustik mimari yapısı ve gözleri şenlendiren harika peyzajıyla dikkat çeken tesis unutulmaz bir tatil yaşamanız için her imkanı adeta ayaklarınızın altına seriyor. Hem doğanın içinde hem de şehrin kalbinde olma avantajını sunan engelli dostu otel konumuyla da misafirlerini ayrıcalıklı kılıyor.   

Denize sıfır olan TTH Hydros’ta isterseniz plajın tadını çıkarabilir, isterseniz havuzda vakit geçirebilir ve dilerseniz de spa merkezinde tüm bedeninizi hatta ruhunuzu dinginliğe kavuşturabilirsiniz.

allia thermal health spa kazdagl

Allia Thermal Health & Spa Kazdağları

Engellilere uygun oteller araştırması yaparken özellikle spa hizmeti sunan seçenekler bir adım öne çıkabiliyor, Allia Thermal Health & Spa da bu kategoride doğru adreslerden biri oluyor.

Alkolsüz tesiste, pozitif enerjiyi yükselten muhteşem doğanın etkisi, termalin şifalı sularının arındırıcı içeriği, rahatlatıcı spa deneyimi ve lüksün konforunu yansıtan odanızda geçireceğiniz zaman sayesinde tüm ağırlıklarınızdan kurtulduğunuzu hissedeceksiniz.

Dünyada Alp Dağları’nın ardından oksijen oranı açısından 2. olan Kaz Dağı’nın eteklerinde, bedeninizi mis gibi havayla doldurmak ve yenileyici bir tatil deneyimi yaşamak istemez misin? Tabii ki istersiniz. O zaman yapmanız gereken şey çok basit! Hemen Holimax avantajlı fiyatlarıyla Allia Thermal Health & Spa’da yerinizi ayırtın, harika bir tatil için ilk adımı atın!

green garden resort spa 2

Engelli Otelleri Kategorisinde Denize Sıfır Seçim Green Garden Resort

Ayrıcalıklı bir tatil isteyenleri ağırlamaktan mutluluk duyan, engelli dostu otel Green Garden Resort ekibi herkesin ihtiyaç ve isteklerine göre hizmet veren kaliteli tesisler arasında yer alıyor.

28.000 metrekare gibi geniş bir alanda konumlanmış olan Green Garden adını yansıtan yemyeşil bahçesi ve doğal malzemelerin ağırlıklı olarak kullanıldığı mimarisi ve dekorasyonuyla huzurlu bir atmosferde misafirlerini ağırlıyor. Spa merkezindeki uzman ekip, tatilden beklentisi öncelikle “rahatlamak” olanların isteğini gerçeğe dönüştürüyor.

Akdeniz’in incisi Alanya’daki Green Garden Resort & Spa günlük hayatın stresinden arınmak isteyenler için konfor, dinlence, eğlence ve lezzet başlıklarının altını muazzam şekilde dolduran imkanları ve hizmetleriyle standart çıtasını en tepeye koyuyor.
rammos hotel bodrum

Bodrum Engelli Otelleri Arasında Yaza Uygun Eğlenceli Bir Otel Rammos

Engelli dostu tatil otelleri arasında, Türkiye’nin favori tatil beldelerinden Bodrum’dan da bir öneri isteriz diyenler için Rammos Hotel Bodrum’u tavsiye ediyoruz.

Denize sıfır konumuyla ilk baştan tatil severlerin gönüllerini kazanan Rammos, merkeze 19 km, Bodrum Havalimanı’na ise 19 km uzaklıkta yer alıyor.

Tekerlekli sandalyeye uygun mimari yapıyla ve engelli bireyler için tatili kolaylaştıracak her türlü imkanıyla konforu garanti eden Rammos Hotel Bodrum, Güvenli Turizm Sertifikası ile de turizm merkezi olarak tam notu hak ediyor.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yazın