Ailecek eşsiz ve eğlenceli bir tatil geçirmek isterseniz çocuk dostu oteller tam size göre. Her aile ferdinin ayrı ayrı harika zaman geçireceği özel konseptler sayesinde pek çok avantajı bir arada deneyimlemeniz mümkün. 

Hem çocuğunuz hem de kendiniz için hizmet kalitesi ve konfor alanı inşa etmeniz mümkün. Üst düzey kalitede bir tatil hayal ediyorsanız çocuk dostu otel seçeneklerine göz atmalısınız. Stressiz ve rahat bir tatil seçeneği sunan bu konsept sayesinde eğlenceyi ailecek yaşayabilirsiniz. 

neden cocuk dostu oteller

Neden Çocuk Dostu Oteller?

Çocuklarınızın unutamayacağı bir tatil yaşamasına hazır mısınız? Tercihinize ve bütçenize göre şekillenen çocuk dostu oteller, ister deniz isterseniz de kara manzaralı oda seçenekleri sunar. 

Neden çocuk dostu otel, diyenler için ayrıcalıklı tatil deneyimi olarak ifade edilebilir. Tatil sürenizi doyasıya yaşamanızı sağlayan bu konseptler, çocukların ihtiyaç duyduğu tüm detayları bünyesinde barındırmaktadır. 

Geniş oda seçenekleriyle beraber tek oda içinde ara kapılı bölmeler sayesinde konforlu alanlar oluşturulmuştur. Bu sayede nasıl rahat ediyorsanız tatilinizi o şekilde programlayabilirsiniz. 

Yazın keyfini Ege’den Akdeniz’e uzanan geniş bir bölgede sürebileceğiniz ve aile tatilinizi organize edebileceğiniz seçenekler yer alır. Her şey dahil sistemde yer alan bu oteller açık büfe sabah kahvaltısı ile güne başlamanızı sağlar. Öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra gece çorbası, kuru pastalı beş çayları, snack’ler ve yerli alkollü ve alkolsüz içecekler sunar. 

Açık-kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, kids club seçenekleri ile çocuğunuzun eğlenceye doyacağı bir tatil fırsatı elde edebilirsiniz. 

en uygun secenekler nasil belirl

En Uygun Seçenekler Nasıl Belirlenmeli?

Deniz ve kumun eşsiz güzelliğinde otelinizde yer alan eğlence ve aktivitelere katılabilirsiniz. Aquapark, tam gün animasyon programları, su kaydırakları, animasyon show’lar, canlı müzik, bebek bakıcısı, mini kulüp, oyun bahçeleri, mini disko, Türk gecesi ile çocuğunuz için iyi bir tatil deneyimi yaşarken siz de eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. 

Çocuk dostu otellerde en uygun seçenekler farklılaşır. Denize sıfır ya da çok yakın mesafede konumlanan oteller, sizlere deniz ve kumun keyfini doruklara kadar yaşatacaktır. Restoranlardaki seçenekler oldukça geniş olmakla beraber lezzet algınıza yön verecek tatlar deneyimleyebilirsiniz. 

Her daim hizmetinizde olacak olan çocuk dostu oteller, dünya ve yöresel lezzetleri ziyaretçileriyle buluşturmaya devam ediyor. Otel içinde hoş vakit geçirmeniz için havuz aktiviteleri, dart yarışmaları, jimnastik, voleybol, tenis koru, su sporları, step, yarışmalar, aerobik gibi etkinlikler yer alır. 

her sey dahil konsepte neler sun

Her Şey Dahil Konsepte Neler Sunulur?

Çocuklu misafirlere uygun tesisler, tatilinizin konforlu geçmesi için tüm ayrıntılara dikkat etmektedir. Özellikle bakım, sağlık ve beslenme ihtiyaçları için büyük kolaylıklar tanınır. Otellerde çocuklara özel menü seçeneklerinin yanı sıra bebekli aileler için mama hazırlama bölümleri dahi yer alır. Bu sayede tatiliniz boyunca size özel sunulan geniş imkanlardan faydalanabilirsiniz. 

Konaklama tesisinde yer alan odaların yerleşimi dahi minikler düşünülerek dizayn edilmiştir. Aile odalarında yer alan su ısıtıcıları sayesinde istediğiniz zaman bebeğinizin mamasını hazırlayabilirsiniz. Ayrıca animasyonu en iyi oteller gösterileriyle çocuklu ailelerin beklentilerini karşılamakta. 

Bazı otellerde çocuk bakıcı hizmeti de yer alır. Bu hizmetten faydalanarak rahat bir zaman dilimi elde edebilirsiniz. Çocuğunuz verimli zaman dilimi geçirirken sizler de kendinize özel bir günde dilediğiniz aktiviteye katılabilir ve kendinize zaman ayırabilirsiniz. 

Sizler de yaz tatilinizi ailecek geçirmek istiyorsanız Holimax’te yer alan avantajlı çocuk dostu oteller fırsatlarına göz atabilirsiniz. Sitede ailece mutlu, eğlence dolu ve huzurlu tatil geçirmeniz için erken rezervasyon fırsatları yer alıyor. Bu sayede indirimli otel fırsatlarından yararlanarak aile boyu tatile çıkmanın keyfini yaşayabilirsiniz. 

Yorum Yazın