Hepimiz çocukları ve çocuklarımızı elbette çok seviyoruz, onlarla vakit geçirmeye de bayılıyoruz ama hayat koşuşturmacası içerisinde herkesin bireysel olarak dinlenmeye ihtiyacı var, değil mi? Ailenin her üyesinin hem tekil olarak zaman geçirebileceği hem de tabii ki birlikte de keyifli anların tadını çıkarabileceği aile otelleri bu noktada imdadımıza koşuyor. Aile boyu tatil yapabilmeniz için size bu yazımızda harika aile otelleri tavsiyeleri sunacağız.

Türkiye’nin farklı yerlerini mercek altına alarak oluşturduğumuz aile otelleri tavsiyeleri listemiz sayesinde “Tatile nereye gitsek?” sorunuza hızlıca cevap bulabileceksiniz. Vereceğimiz kaliteli ve uygun aile otelleri seçeneklerinin hepsinde Holimax ayrıcalığıyla avantajlı fiyatlarla rezervasyon yapabileceğinizi hatırlatalım ve haydi listemize adım atalım!
 

tui blue ephesus aqua fantasy

Aile Otelleri Her Şey Dahil Listesi Yıldızı: Tui Blue Ephesus Aqua Fantasy

Güzel aile otelleri denince çoğumuzun aklına bol kaydıraklı, geniş havuzlu seçenekler gelir çünkü aile tatili demek öncelikle suda bol bol, eğlenceli vakit geçirmek demektir! İşte, Tui Blue Ephesus Aqua Fantasy adı üstünde suyla, mutlulukla haşır neşir olacağınız fantastik bir aile tatili vadediyor.

Günün her saati damaklarınızı şenlendirebileceğiniz, çocuk büfesinde miniklerin enerjilerini her daim yüksek tutulacağı ve yine çocuklar için harika bir mini kulübün olduğu, denize sıfır, spor ve eğlence imkanlarının ayaklarınız altına serildiği, spa merkezinde gevşemenin tadını çıkarabileceğiniz bir aile tatiline ne dersiniz? Dünyaca meşhur Efes Plajı’nda yükselen TUI Blue Ephesus Otel & Aqua Fantasy Aquapark Tatil Köyü, ailelere ve tüm misafirlere her şey dahil konseptte hizmet veriyor.  

boyalik beach

Aile Otelleri Arasında Ege Esintisi: Boyalık Beach Hotel & SPA

Gözde tatil beldelerinden biri olan, sıcacık atmosferiyle gönüllerde taht kuran Çeşme’den aile oteli tavsiye etmeden olmazdı. Unutulmaz karelerin zihinlerinizde yer edeceği, fotoğraf galerinizin cıvıl cıvıl fotoğraflarla dolacağı bir aile tatili için Mavi Bayrak sahibi olan pırıl pırıl plajıyla Boyalık Beach Hotel & SPA’yı tercih edebilirsiniz.

Boyalık Beach Hotel & SPA, konforun şıklıkla buluştuğu dekorasyonuyla her oda seçeneğinde misafirlerini üst düzey kalitede ağırlıyor. Çeşme’nin harika manzarasına karşı Türk ve dünya mutfaklarından leziz tariflerle donatılacak sofralarda tadı damağınızda kalacak bir aile tatili için Boyalık Beach Hotel & SPA kesinlikle iyi bir seçim!

Alanında uzman SPA ekibiyle stresten arındıran termal hizmetlerden faydalanabileceğiniz tesiste Holimax ayrıcalığıyla avantajlı fiyatlara hemen yerinizi ayırabilirsiniz.

royal holiday palace royholpal

En İyi Aile Otelleri Arasında Bol Eğlence: Royal Holiday Palace Hotel

Royal Holiday Palace 53.000 m2 gibi çok geniş bir alanda yer alıyor ve içi gerçekten bir aile oteline gerekli olan her şeyle dolup taşıyor! Şato tarzında mimari otele ilk adımınızı attığınız andan itibaren krallar ve kraliçeler gibi ağırlanacağınızın ilk sinyallerini veriyor.   

Aile oteli ne demek sorusunun adeta somut karşılığı olan Royal Holiday Palace ana restoranın yanında dünya mutfağından lezzetlerin sunulduğu farklı restoranları ile tatiliniz boyunca ağzınızın tadının en mükemmel şekilde yerinde olmasını sağlıyor.

Her yaşa hitap eden hem gündüz hem de akşam aktiviteleri dolu dolu bir aile tatili geçirme garantisi veriyor. Royal Holiday Palace’da siz sakin bir köşede kitabınızı okurken, çocuklarınız kendini havuz başı eğlencesinin kucağına bırakabiliyor. SPA Center’da konuklar masajlar, yosun terapi ve cilt bakımları ile tüm senenin yorgunluğunu birkaç saatte atabiliyor. 

İster Royal Holiday Palace’da ister en iyi aile otelleri arasından seçeceğiniz başka bir tesiste Holimax kampanyalarıyla ve indirimli fiyat olanaklarıyla internet üstünden kolayca yerinizi ayırabilirsiniz. Rahat ve huzur dolu geçireceğiniz bir aile tatili sizleri bekliyor.

Yorum Yazın