Tatil günlerinin yaklaştığı şu zamanlarda hem eğlenceli vakit geçirebileceğiniz hem de çocuklarınıza uygun aktivite ve imkanlar bulabileceğiniz bir tatil deneyimi planlıyor olabilirsiniz. Tüm sene tatile çıkma fikriyle motive olan çocuklarınızı hayal kırıklığına uğratmadan güvenli ve eğlenceli bir tatil yapmanız artık zor değil. Artan ihtiyaca yönelik olarak tasarlanan çocuk dostu oteller hem ebeveynleri hem de çocukları konforlu hissettirecek birçok imkana sahip.

Dilediğinizde denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz dilediğinizde ise eğlenceli aktivitelere katılarak anılar biriktirebileceğiniz çocuk dostu otellerle tüm ailenizi mutlu edecek bir tatil serüvenine adım atabilirsiniz. Gelin birlikte, çocuk dostu otellerin hem ebeveynleri hem de çocukları düşünerek sunduğu ayrıcalıklı hizmetlere göz gezdirelim.

keyifli ve ogretici aktiviteler

Keyifli ve Öğretici Aktiviteler

Bazı çocukların, yetişkin bireylere göre daha kolay sıkılan bir yapıda olduğunu söylemek yanlış olmaz. Okul dönemlerinde enerjilerini derslere yönlendiren çocuklar, tatil dönemlerinde bu enerjiyi doğru yönlendiremedikleri takdirde sıkılgan bir tavıra bürünebilir. Özellikle yaz tatillerinde ailelerin sıklıkla yakındığı bu durumun yaşanmaması için çocuk dostu otellerde konaklamak doğru bir tercih olacaktır.

Belli yaş gruplarına göre ayrılan aktiviteler ve etkinliklerle çocukların hem sosyalleşmesine hem de eğlenceli zamanlar geçirmesine katkı sağlayan çocuk dostu otellerde aynı zamanda öğretici aktiviteler de bulunuyor. Öğrenme çağındaki çocuklar için farklı etkinlik seçenekleri bulunan bu otellerde çocuğunuz deniz ve güneşin tadını çıkarırken keyifli aktivitelerle de zamanını değerlendirebilir.

Aquapark, spor alanları, etkinlik alanları ve tiyatro sahneleri gibi birçok farklı aktivite bulabileceğiniz çocuk dostu oteller, çocuğunuzun unutulmaz bir yaz tatili geçirmesine olanak sağlayabilir. 

guvenli etkinlik ve yuzme alanlari

Güvenli Etkinlik ve Yüzme Alanları

Çocuklu ailelerin tatile çıkmadan önce ve tatil esnasında en çok endişelendikleri şeylerin başında çocuklarının güvenliği geliyor. Özellikle belli bir yaşın altında olan çocuklarını riske atmamak için otellerin tehlike arz eden alanlarında dikkatli davranmaya çalışan aileler, tüm tatili endişe ve huzursuzlukla geçirebiliyor. Çocuk dostu oteller, çocuğunuzun güvenliğini tehlikeye atmadan eğlenebileceği birçok hizmete sahip. Gerekli tüm önlemlerin alındığı bu otellerde çocuklara özel yüzme havuzları ve aktivite alanları bulunuyor. 

Yetişkinler ve çocukların birlikte kullanabileceği birçok ortak alan bulunan çocuk dostu otellerde konaklayan aileler çocuklarının arkadaş da edinebileceği bir ortamda tatil yapma şansı yakalıyor. Çocuklarınızın gündüz denize girip eğlenebileceği akşam da etkinliklerle keyifli vakit geçirebileceği çocuk dostu otellerde unutulmayacak bir yaz tatili deneyimi yaşayabilirsiniz.

Çocuk dostu otellerde genellikle alanında uzman kişilerin yönettiği aktivitelerde çocuğunuzun hayatını ve güvenliğini riske atmadan eğlenebileceği bölümler bulunuyor. Bu şekilde ailelerin içini bir nebze olsun rahatlatan çocuk dostu otellerde gözünüz arkada kalmadan konforlu bir tatil geçirebilirsiniz.

farkli lezzetleri bulabileceginiz acik bufeler

Farklı Lezzetleri Bulabileceğiniz Açık Büfeler

Çocuk bakımın en zor taraflarından biri olan beslenme, özellikle tatil zamanlarında ebeveynler açısından oldukça rahatsız edici bir düzeye ulaşabiliyor. Yemek seçen veya iştahsızlık problemi olan çocukların tatil zamanlarında beslenme rutinlerinde sorun olması da bu nedenle kaçınılmaz olabilir. Çocuk dostu oteller, çocukların sevebileceği zengin menülere ek olarak özel beslenme gereksinimi duyan minikler için de uygun alternatifler sunuyor. Laktoz ve tahıl alerjisi gibi 0-2 yaş bebeklerde sık  karşılaşılan yeme sorunlarına çözümler üreten bu otellerde çocuğunuz günlük beslenme düzenini bozmadan huzurlu bir tatil geçirebilir. 

Gün boyu çocuğunuzun canı ne isterse yiyebileceği bir konaklama deneyimi sunan çocuk dostu otellerde siz de farklı tatlar ve mutfaklar deneyerek gurme lezzetleri keşfedebilirsiniz. Holimax’in Türkiye’nin farklı bölgelerinde konumlanan çocuk dostu otelleri arasından hemen şimdi seçim yapabilir ve eğlenceli bir tatil için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

 

Yorum Yazın