Hafta Sonu Kaçamağı: Abant Otelleri

Bolu ilinin Mudurnu ilçesine bağlı olan Abant, İstanbul ve Ankara’nın tam ortasında konumlanır. Etkileyici göl manzarası, kuş sesleri, yemyeşil doğası ve farklı ağaç türleri içinde yılın her mevsimi farklı güzelliklere ve sakin bir atmosfere sahiptir. 

Büyük şehirlere yakın olan Abant, tertemiz havası, sayısız manzarası ve aktiviteleriyle hafta sonu kaçamağı için keyifli bir rotadır. Doğa ile uyum içinde olan Abant otelleri konuklarına güzel manzaralarının yanında dinlendirici ve konforlu bir tatil sunar. 

Farklı konaklama seçeneklerine sahip sayısız alternatif sunan bu otellere gelin birlikte bakalım.

Abant’ta Nerede Kalınır?

abant kosk otel

Abant Köşk Otel

Abant Köşk Otel, Bolu’nun Abant Gölü kıyısında konumlanır. Şehir merkezine 35 km, İstanbul Havalimanı’na 294 km, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 239 km ve Ankara Esenboğa Havalimanı’na 240 km mesafede yer alır. 

Doğa ile iç içe sakin zamanlar geçirmek isteyen konuklarına konforlu bir konaklama ortamı sunar. Otel tesisinde organik ürünlerle hazırlanan kahvaltı servisi, Türk ve dünya mutfağından lezzetlerin sunulduğu açık ve kapalı restoran, dinlendirici ve arındırıcı SPA merkezi, fitness salonu bulunur. 

abant aden gorsel

Abant Aden Boutique Hotel & Spa

Aile işletmesi olan Abant Aden Boutique Hotel & Spa, Bolu ilinin Abant mevkiinde yer alır. Bolu merkeze 20 km, Abant Gölü’ne 10 km, İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanlarına 225 km mesafede konumlanır. 

Yeşilliklerin arasında konuklarına dinlendirici bir ortam sunar. Otel tesisinde kahvaltı servisi, yöresel ve doğal ürünlerle hazırlanan lezzetlerin sunulduğu a la carte restoran, çocuklar için oyun alanı, aromatik ve Uzak Doğu masajlarının uygulandığı SPA merkezi yer alır. 

bolu koru hotels spa convention

Bolu Koru Hotels Spa & Convention

Bolu Koru Hotels Spa & Convention, Bolu’nun Yeşilköy mevkiinde konumlanır. Bolu şehir merkezine 15 km, Abant Gölü’ne 23 km, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 281 km ve Ankara Esenboğa Havalimanı’na 280 km uzaklıkta yer alır. 

Doğa ile iç içe modern bir mimariye sahip otel tesisinde aktivite alanları, açık ve kapalı havuz, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanı, kapalı çocuk havuzu, kahvaltı servisi, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu restoranlar bulunur. Konukların stresten arınmasını sağlayan SPA ve fitness merkezi diğer hizmetler arasında yer alır. 

von resort hotel abant

Von Resort Hotel Abant

Von Resort Hotel Abant, Abant yolu üzeri Bolu mevkiinde konumlanır. Şehir merkezine 15 km, Abant Gölü’ne 18 km, İstanbul Havalimanı’na 282 km, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 212 km ve Ankara Esenboğa Havalimanı’na 217 km uzaklıkta bulunur. 

Ferah bir atmosfere sahip otel tesisinde organik ürünlerle hazırlanan kahvaltı servisi, Türk ve dünya mutfağından tatların sunulduğu akşam yemeği servisi yer alır. Ev konforunda bir ortam sunan otelde fitness merkezi, yürüyüş parkuru, çim futbol sahası, çocuk oyun parkı bulunur. 

Abant Palace Hotel

Abant Palace Hotel, Abant Gölü kıyısında konumlanır. Bolu şehir merkezine 35 km, Abant Gölü’ne 50 km, Ankara Esenboğa Havalimanı’na 240 km, İstanbul Havalimanı’na 294 km ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 239 km uzaklıkta yer alır. 

Konuklarına huzur dolu bir ortam sunan göl manzaralı otel tesisinde Türk ve dünya mutfağından tatların sunulduğu restoran, açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği servisi bulunur. Yüzme havuzu, fitness merkezi, hamam ve sauna gibi dinlendirici seçenekler yer alır. 

Hafta sonu planınızı her mevsim ayrı güzel olan Abant’ta gerçekleştirmeye ne dersiniz? Doğanın eşsiz güzelliğine şahit olabileceğiniz Abant Gölü’nde huzurlu anlar geçirebilirsiniz. Holimax sitesinde yer alan birbirinden konforlu Abant Otellerinde konaklamayı tercih edebilir, avantajlı kampanyalarla tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Yorum Yazın