İster Ramazan Bayramı tatili olsun ister Kurban Bayramı, ne zaman ki tatil zamanı yaklaşır tatilin nerede geçirileceği sorusu gündeme düşer. Bu tatilde büyüklerimizi mi ziyaret etsek yoksa çekirdek aile olarak bir yerlere mi kaçsak ikilemini yaşamayan aile yoktur. Kafa karışıklığına son veriyoruz ve büyüklerimizle birlikte gidilebilecek, harika ileri yaş dostu oteller önerilerimiz ile herkesin mutlu olmasını hedefliyoruz.

crystal tat beach golf resort sp

İleri Yaş Dostu Otellerde İlk Durak: Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa

İleri yaş dostu otel ne demek tam olarak bilmiyorsanız kısaca açıklayalım. Bu kategoride yer alan otellerde yaşla birlikte değişen vücut ve ruh ihtiyaçları göz önünde bulundurularak bazı düzenlemeler yapılır.

Örneğin yaştan dolayı oluşabilen eklem ağrıları için spa merkezinde masaj hizmeti sunulur, mide rahatsızlıkları düşünülerek yemek çeşitleri geniş bir yelpazede tutulur ve yaşlılar için de mutlaka hoş tabaklar olmasına özen gösterilir, satranç, kart oyunları gibi oturarak keyifli vakit geçirilebilecek aktivite alanları sunulur. Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa’da tüm bu hizmetleri bulabilirsiniz.

En iyi Antalya otelleri arasında golf tutkunlarına yönelik imkanlar da olduğunu herkes bilir, özellikle Belek golf konusunda birçok kişinin tercih ettiği bir beldedir. Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa adından da anlaşılacağı üzere harika golf imkanlarıyla misafirlerini ağırlıyor.

 

İleri Yaş Dostu Oteller Arasında Şifa Merkezi: Grand Yazıcı Club Turban Termal

Çam ağaçlarının mis gibi kokusu, kuş seslerinin rahatlatıcı etkisiyle muazzam bir tatile adım atmayı kim istemez? Marmaris aile otelleri arasında yer alan Grand Yazıcı’da ailenizle birlikte adeta saklı bir cennette gibi hissedeceksiniz.

İleri yaş dostu otel konseptinde yılların yorgunluğunu vücuttan atmayı sağlayacak imkanlar mutlaka olmalı diyorsanız Grand Yazıcı Club Turban Termal’in şifalı havuzlarından memnun kalacağınıza eminiz. Zengin mineralli bu havuzlar hem birçok hastalığın tedavisini destekler, hem de stresten arınmak için çok iyi bir bir vesile olur.

Geniş bir aileniz varsa ve yaz tatili denince aklınıza hem eğlence hem de dinlence geliyorsa Grand Yazıcı’nın 7’den 70’e herkese hitap eden tüm aktivitelerine ve sosyal alanlarına bayılacaksınız.

sunthalia hotels resorts 1

Sunthalia Hotels & Resorts

Büyüklerimiz neler görüp geçirdiler, neler atlattılar bu hayatta değil mi? Belli bir yaştan sonra artık onları el bebek gül bebek yaşatmayı istiyoruz. Bunun için hep birlikte harika bir tatile çıkmak süper bir vesile olur!

Adım attığınız andan itibaren sarayda gibi hissedeceğiniz bir otelde aile büyüklerinizle tatil yapmak çok iyi olmaz mı? Sadece aile büyükleri için değil elbette ailenizde her yaştaki birey için Sunthalia’da harika olanaklar bulunuyor. Fitness center, spa merkezi, hamam, buhar odası, sauna, çocuk kulübü, mini disco, aquapark, plaj partileri, yoga ve pilates dersleri ve akşam eğlenceli bunlardan sadece birkaçı.   

Aile otelleri arayışıyla daha fazla uğraşmayın ve Sunthalia Hotels & Resorts’ta ya da önerdiğimiz herhangi bir tesiste Holimax’in avantajlı fiyatlarıyla hemen yerinizi ayırın.
 

İleri Yaş Turizminde Şifanın Merkezi: Bolu Termal Hotel

1979’dan bu yana ülkemizde soğutmaya gerek olmadan 40°C doğal sıcaklıktaki termal suyu şifa kaynağı olarak sunan sayılı tesislerden olan Bolu Termal Hotel’de baştan ayağa yenilenme hissinin tadını çıkarabilirsiniz.

Ben annemle ya da babamla ya da bir aile büyüğüyle tatile çıkacağım, yanımızda çocuk olmayacak yani şöyle sessiz, sakin, huzurlu, temiz, nezih bir otel bizim için mükemmel olur diyorsanız Bolu Termal Hotel’i gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Bolu’nun zengin doğası, yemyeşil manzarası, mis gibi havası ve tabii ki şifalı suları ile tatil sonrası yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz…

Holimax ayrıcalıklarıyla ileri yaş dostu oteller arasından seçeceğiniz tesis için hemen rezervasyonunuzu yaptırabilir, indirimli tatil yaparak bütçenizi koruyabilirsiniz.

 

 

Yorum Yazın