Bodrum balayı otelleri denince akla romantik olduğu kadar eğlenceli de olan atmosferler göz önüne gelir. Yeni evlenen çiftlerin en özel tatil olan balayı tatili için rotalarını Bodrum’a çevirmeleri boşuna değildir.

“Bodrum’da balayı nasıl olur acaba? Bodrum nasıl bir yer?” diye düşünüyorsanız gözünüzün önüne öncelikle beyaz, mavi ve mor renkleri gelsin zira Bodrum’un mimarisi bembeyazdır ve mavi detaylarla renklenir. Mor renk ise tatil beldesinin simgesi haline gelen begonvillerin üstünden en güzel tonlarıyla belirir.

Düğün, organizasyon, partiler derken yoğun bir süreçten sonra şöyle baş başa geçirilecek harika günler yani balayı tatili için Bodrum’u seçtiğinizde aklınızda hemen “Acaba Bodrum’da balayı otelleri nasıldır? Nasıl bir tesis seçmeliyiz?” soruları belirir. Merak etmeyin, çok güzel bir liste hazırladık, önerilerimiz arasında size uygun bir seçenek bulabileceğinize eminiz. 

toka bodrum hotel beach club

Denize Sıfır Bodrum Balayı Oteli: Toka Bodrum Hotel Beach Club

Balayı tatili boyunca en önemsediğiniz şeyler arasında deneyimli ve güler yüzlü bir tatil tesisi kadrosundan hizmet almak varsa Toka Bodrum Hotel Beach Club bu konuda oldukça iddialı. Her ihtiyacınız için hızlı ve pratik çözümler yaratabilmeyi vadeden Toka Bodrum Hotel Beach Club yeni evli çiftlerin rahat edebilmesi için hizmette adeta sınır tanımıyor.

Konseptte şıklığın ön planda olduğu iç ve dış mimarisiyle göze, zengin mutfağıyla mideye, oyun odası, gece kulübü gibi alanlarıyla eğlence isteğinize hitap eden Toka Bodrum Hotel Beach Club’ta ünlü sanatçılar da sahne alıyor.

En kaliteli ve sunduğu hizmete göre en uygun Bodrum balayı otelleri arasında olan Toka Bodrum Hotel Beach Club’ta Holimax’in avantajlı fiyatlarıyla hemen yerinizi ayırabilirsiniz.

salmakis resort spa

Ultra Her Şey Dahil Balayı Oteli: Salmakis Resort & Spa

Bodrum’un adeta doğa harikası olan koylarından biri olan Bardakçı Koyu’nda konumlanan Salmakis Resort & SPA balayı tatili için hayran olunacak doğal dokuyla güzel seçenekler arasında yer alıyor.

Balayı tatili denince elinizi sıcak sudan soğuk suya sokmayacağınız, her imkanın ayaklarınızın altına serileceği bir atmosfer gözünüzde canlanıyorsa, tesisin sunduğu ultra her şey dahil konseptinin sizi fazlasıyla tatmin edeceğini düşünüyoruz.

Bahçe manzaralı ve deniz manzaralı odalardan istediğinizi, avantajlı fiyatlarla hemen seçmek ve rezervasyon yaptırmak için Holimax oteller bölümünü ziyaret edebilirsiniz. 

cape bodrum luxury hotel beach

Hayallerin Ötesinde Bir Balayı: Cape Bodrum Luxury Hotel & Beach

Cape Bodrum Beach Resort, Bodrum’un tertemiz ve sakin koylarından biri olan Gündoğan’da konumlanıyor. Tamamı deniz manzaralı olan odalar lüks bir villada yaşıyor hissi uyandırıyor. Organik ürünlerle donatılan sofralar ise tatil için adeta pasta üzerine konan leziz bir çilek gibi tamamlayıcı oluyor.

Bodrum’da, cennetten bir köşede balayı tatili geçirmek isterseniz, Holimax kampanyalarıyla en uygun fiyata Cape Bodrum Beach Resort’ta yerinizi ayırabilirsiniz.

crystal green bay resort spa

Romantik Bir Balayı Oteli: Crystal Green Bay Resort & Spa

Bodrum’un sakin ve huzurlu mevkileri arasında olan Güvercinlik’te yer alan Crystal Green Bay Resort & SPA’da romantik ve masalsı bir balayı tatili geçirmek çok güzel olmaz mı? Kesinlikle, olur!

Bol bol fotoğraf çekmeye hazır olun, Crystal Green Bay Resort & SPA misafirlerini anı biriktirmeleri için masalsı bir atmosferde ağırlıyor. Yeşil ve mavinin ortasında, üstün hizmet anlayışıyla her şey dahil konseptte 5 yıldız konforunu sunan tesiste hayallerinizin ötesinde bir balayı tatili geçirebilirsiniz.

Ultra lüks tesis özellikleri arasında profesyonel SPA hizmeti, eğlenceli aktiviteler, fitness merkezi, aquapark, pırıl pırıl bir plaj ve gecelere damga vuran muhteşem şovları bulunan Crystal Green Bay Resort & SPA lezzet konusunda da iddialı!

Böyle lüks bir tesiste kalmak çok pahalı olabilir diyerek endişelenmeyin. Holimax ayrıcalığıyla harika tatillere uygun fiyata çıkmak mümkün! Bodrum balayı otelleri ve tüm diğer seçenekler için rezervasyon seçeneklerine göz atın, Holimax fırsatlarından yararlanmanın tadını çıkarın.

Yorum Yazın