Yaz tatili doğası gereği oldukça keyifli. Ancak bu tatili Bodrum’da geçirmek ise büyük bir zevk. Bodrum eşsiz doğası, turkuaz denizi ve her daim dinamik olan gece hayatı ile turistleri ağırlamaya devam ediyor. 

Hem yerli hem yabancı turistler için epey popüler bir tatil rotası olan Bodrum, popülerliğini pek çok faktöre borçlu gibi görünüyor. Gündüz saatlerinde serin turkuaz denizi ile oldukça dingin bir atmosfere sahip olan bu kent, akşam saatlerinin gelmesi ile daha canlı bir hal alıyor. Tatilde müziksiz olmaz diyenlere Bodrum barları, canlı müzik veya diskotek alternatifleri ile öne çıkıyor.

Bodrum Barlar Sokagi

Bodrum Barlar Sokağı

Her sezon milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan Bodrum Barlar Sokağı, aslında gerçek bir sokak adı değil. Asıl adı Cumhuriyet Caddesi olan Bodrum Barlar Sokağı sayısız bar, restoran ve gece kulübüne de ev sahipliği yapıyor. Bu konumda faaliyet gösteren çeşitli bar ise oldukça başarılı yapılmış olan kokteylleri bulunur. Bunun yanı sıra geniş bir menüde sunulan bira ve diğer alkol çeşitleri de Bodrum Barlar Sokağını oldukça popüler kılan bir diğer neden olmaktadır. 

İçki menüsüne ek olarak ziyaretçilerinin tatil deneyimlerini unutulmaz ve bir o kadar da keyifli hale getiren müzik etkinlikleri farklı alternatifler halinde sunulmuştur. En ünlü DJ ve şarkıcılar dahil olmak üzere pek çok profesyonel sanatçı Bodrum’u gece hayatı için bir numara kılıyor. Ulaşım için ise taksi ya da toplu taşıma araçları tercih edilebilir.

canli muzik sunan bodrum barlari

Canlı Müzik Sunan Bodrum Barları

Bodrum Merkezde yer alan Ha La Otel, avlusunda yer alan barı ile hem orada konaklama sağlayanları hem de misafirlerini ağırlıyor. Ağaçlık bir alanda yer alan bu avlu, gece boyu yaz çiçekleri kokusuna da sahip olmaktadır. Kokteylleri ile meşhur olan Ha La Otel Barı, 70 ve 80’lerin ruhunu yeniden çağırıyor. Soul ve Funk tarzında müzik severlerin ise favorisi haline gelmiş. 

Merkezde yer alan bir diğer bar ise İxir. Yaz gecelerine serinlik katmak için özenle hazırlanmış kokteylleri ise pek çok kişinin İxir’e gitme nedeni oluyor. Ancak hem Bodrum Kalesi manzarasına sahip hem de deniz kıyısında olan bir barı tercih etmek isteyen kişiler için ise Yula tavsiye edilebilmektedir. Yula oldukça kalabalık olduğu için masa bulmak konusunda yardımcı olmak üzere önceden telefon ile rezervasyon yapılması öneriliyor. Enfes gün batımı, oldukça keyifli müzik ve ambiyansı ile Bodrum’un en yoğun barları arasında yer alıyor. 

Adamik Bar ise kendine özgü ve başka mekanlarda bulmakta oldukça zorlanacağınız kokteyl opsiyonları ile öne çıkmaktadır. Yerel Bodrum mandalinası, şeker ve kendilerine has likör karışımları ile hazırlanan içkileri ile oldukça özel karışımlar sizleri bekliyor.

bodrumun en canli gece kulupleri

Bodrum’un En Canlı Gece Kulüpleri

Pek çok ziyaretçinin en çok sevdiği gece kulübü olan Sess Türkbükü, son yıllarda en çok tercih edilen yerler arasında ilk sırada yer alıyor. İstanbul’da da seveni bir hayli fazla olan Sess, Türkçe müzik sevenlerin bir numaralı adresi. Zengin içki menüsü ve seçkin müzik listesi sayesinde gece boyu hizmet veren Sess Türkbükü, sahile de sahip. Bu nedenle eğlenceyi deniz kıyısına da taşımanız mümkün. 

Senelerdir Chill – Out Festivali’ne ev sahipliği yapan Xuma Village Yalıkavak’ta yer alıyor. Bodrum’un artık adeta bir klasiği haline gelen Xuma Village oldukça başarılı DJ performansları ile kendinden söz ettiriyor. DJ performanslarına ek olarak canlı performanslar ve doyasıya dans için de öneriliyor. Bella Sombra Otel ise canlı DJ performansları ve happy hour etkinlikleri ile bir hayli meşhur. 

Holimax üzerinden Bodrum’un en canlı gece hayatına sahip noktalarına yakın konaklama seçeneklerine ulaşabilirsiniz. 

Yorum Yazın