En iyi balayı tatili otelleri araştırılırken o kadar çok seçenek vardır ki insanın kafası karışabilir. Peki balayı tatili için bir spa otelleri listesinden tercih yapmaya ne dersiniz?

Balayı tatili demek gevşemenin, huzurun, sevgi dolu anların dolup taştığı zamanlar demektir. Tüm bunları en iyi şekilde bir spa otelinde yaşayabilirsiniz. SPA kelimesi aslında bir kısaltmadır ve “Salus Per Aqua” yani sudan gelen sağlık anlamına gelir. Siz de sudan02 gelen şifanın bedenlerinizi mutlu ettiği bir balayı tatili geçirmek için balayı otelleri arasında spa hizmeti sunanlardan birini seçebilirsiniz. Biz, sizler için güzel bir liste hazırladık. Gelin, birlikte bakalım.

korel thermal resort clinic spa

En İyi Termal Otel Lokasyonu Afyonkarahisar: Korel Thermal Resort Clinic Spa

Balayı otel tavsiyeleri için Afyonkarahisar ilini görmek size biraz ilginç gelebilir. Ne de olsa tatil denince akla daha çok Ege ve Akdeniz’deki meşhur beldeler gelir, değil mi? Yalnız, Afyonkarahisar’daki şifalı suların dünyaca ünlü olduğunun altını çizersek, herhalde bu güzide ilimizden bir tesis önermemizin nedenini anlayabilirsiniz.

Eşsiz bir balayı tatili geçirirken vücudunuzun her hücresinin dinlendiğini hissetmek için Korel Thermal Resort Clinic Spa’yı tercih edebilirsiniz. Otelin spa bölümünde; yüzme havuzları, termal havuzlar, termal jakuzi, Türk hamamı, sauna, buhar odası, su kaydırakları, kuaför ve berber hizmet veriyor. Dilerseniz aromaterapi banyoları, çamur bakımı, masaj, cilt bakımı, ozon kapsül bakımı gibi farklı seçeneklerle kendinizi şımartmanın doruklarına çıkabilirsiniz.

Korel Thermal Resort’ta tüm gün şifalı sularda dinlenmek ve masaj yaptırmakla mı geçecek diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, tesisin gün boyu süren eğlenceli aktiviteleriyle dinlenmenin yanında pozitif enerjiyle de dolup taşacağınızı söyleyebiliriz.

salmakis resort spa 1

Balayı Otel Önerileri Arasında Bodrum’a Yolculuk: Salmakis Resort & Spa

Bodrum’un en sevilen koylarından olan Bardakçı Koyu’nda, balayı tatilinde çiftlerin kalpleri aşkla Salmakis Resort & SPA’da atıyor. Tesisin harika konumu sayesinden Bodrum manzarasını doyasıya izleyebileceğiniz, keyifli bir balayı tatili geçirmek için Salmakis Resort & SPA sizi bekliyor!

Balayı tatili denince hiçbir şey eksik olmamalı diyenlerdenseniz ultra her şey dahil balayı oteli konsepti sizi fazlasıyla memnun edecektir. Ege’nin huzur veren atmosferinde dinlenmek ve yenilenmek, evliliğe ilk adımınızı attığınız günlerde taze başlangıcınızı romantik anılarla süslemek için Salmakis’in spa, plaj, havuz, gurme lezzetler gibi tüm hizmetlerinden sonuna kadar yararlanabilirsiniz.

Holimax ayrıcalıkları Salmakis Resort & SPA rezervasyonu için de elbette bütçe dostu imkanlar sunuyor. Yerinizi hemen ayırtın, balayı tatilini uygun fiyata yapmanın tadını çıkarın.

side sunport hotel spa 1

Balayı Otel Önerilerinde Antalya: Side Sunport Hotel Spa 

Akdeniz’in son yıllarda popülerliği git gide artan seçkin bölgesi Side’de yer alan Sunport Hotel Spa’da balayı tatili geçirirken ayrıcalıklı olduğunuzu hissedeceksiniz. Dünya çapında ün salmış olan plajlardan denize girmek, tarihi ve doğal güzelliklerle dolu bir ilde balayı tatili yaşamak evliliğe enerji dolu bir başlangıç yapmak için harika olacaktır!

Ödüllü bir tesis olan Side Sunport’un kalitesinin tescilli olması balayı otelleri arasında seçim yaparken içinizin rahat olmasını sağlayacak bir özellik. Otelin Holiday Check Award, TUI Top Quality ve TUI Holly ödülleri de bulunuyor.

Side Evrenseki’de olan Sunport Hotel Spa, Side merkezine 6 km, Manavgat’a 8 km, Antalya Havalimanı’na 55 km, Antalya şehir merkezine 65 km mesafede yer alıyor.

Bu tesiste ya da balayı otelleri arasında seçeceğiniz herhangi bir otelde en iyi fiyata balayı tatili yaşama ayrıcalığını Holimax ile bulabilirsiniz. Şimdiden, aşk dolu bir tatil geçirmenizi diliyoruz!

Yorum Yazın