Okulların kapanmasıyla birlikte yazın en güzel zamanlarına girdiğimiz şu günlerde aileniz için kusursuz bir tatil planlamak istiyor olabilirsiniz. Hem yeni yerler keşfedeceğiniz hem de tüm senenin yorgunluğunu atacağınız bir tatille ailecek huzurlu birkaç gün geçirebilirsiniz. Bir turizm cenneti olan Türkiye’de özellikle çocuklu aileler için özel hizmetler bulabileceğiniz birçok çocuk dostu otel bulunuyor. Tatilde çocuklarınızın hem eğlenebileceği, hem sosyalleşebileceği hem de eğitimine katkı sağlayacak ayrıcalıklar sunan çocuk dostu oteller ne gibi ayrıcalıklar sunuyor, gelin hep birlikte keşfedelim.

ailelere uygun otel odasi

Ailelere Uygun Oda Seçenekleri

Tatile çıkmayı planlayan ailelerin oteller arasından seçim yaparken dikkat ettikleri ilk noktalardan biri şüphesiz ki sunulan konaklama imkanları oluyor. Özellikle küçük yaşta veya bakıma ihtiyaç duyan çocuklara sahip olan aileler genellikle standart odalar yerine aile odalarında veya suitlerde konaklamayı tercih ediyor. Bu bağlamda,  hem kendileri için hem de çocukları için huzurlu ve kaygısız bir tatil geçirmeyi planlayan ailelerin beklentilerini karşılayacak oteller arasında çocuk dostu otelleri göstermek yanlış olmayacaktır.

Aile odalarının içerisinde karşımıza çıkan ebeveyn banyosu ve çocuk odası gibi ayrıcalıklarla aileler çocuklarının güvende olduğundan emin olarak konaklama şansı bulabiliyor. Eğer siz de aklınız çocuklarınızda kalmadan kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz huzurlu bir atmosferde tatil yapmayı diliyorsanız çocuk dostu otellere göz atabilir ve beklentilerinize uyacak bir otelde eğlenceli bir kaçamak yapabilirsiniz.

cocuklara ozel acik ve kapali havuz secenekleri

Çocuklara Özel Açık ve Kapalı Havuzlar

Eğer çocuklarınızın her anlamda güvende olacağı bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız çocuk dostu otellerin aradığınız konaklama konsepti olduğunu söyleyebiliriz. Yüzme gibi çocuklar için tehlike arz edebilecek aktiviteler için özel çocuk havuzları bulunan bu otellerde çocuğunuz eğlenceli bir tatil serüvenine adım atabilir.

Açık ve kapalı çocuk havuzu seçeneklerine sahip olan bu otellerde eğlencenin dozunu artırmak için kurulan su kaydırakları da çocuğunuzu mutlu edecektir. Çocuğunuzun hem kendi yaşıtlarıyla eğlenceli anlar geçirebileceği hem de güvenli bir alanda havuza girebileceği çocuk dostu otellerde tüm senenin yorgunluğunu atabileceğiniz harika bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

cocuk klupleri

Hem Eğitici Hem Eğlenceli Çocuk Kulüpleri

Tüm yıl süren dersler ve sınavlarla bunalan çocuklarınızı eğlenceli bir yaz tatiliyle ödüllendirmek istemez misiniz? Eğer cevabınız evet ise, yaz tatili için çocuklarınızın keyifli vakit geçirebileceği birçok aktivite, etkinlik ve mini kulüplere sahip olan çocuk dostu otelleri tercih edebilirsiniz. Her yaş grubuna uygun özel aktivite ve hobi etkinlikleri bulunan çocuk dostu oteller, çocuklarınızın kendi yaşıtlarıyla sosyalleşmesi için de oldukça doğru bir tercih olacaktır.

Bir diğer yandan, eğlenceli olmasının yanında öğretici ve eğitici aktiviteleri de bulabileceğiniz çocuk dostu otellerde çocuğunuzun gelişimine katkı sağlayacak bir tatil deneyimi de yaşayabilirsiniz. Özellikle çocukların gelişimi için oldukça önemli olan 0-2 yaş dönemine uyacak eğlenceli aktiviteler bulunan mini kulüplerle, çocuğunuza unutulmaz bir yaz tatili hediye edebilirsiniz.

acik bufe

Çocukların Sevebileceği Açık Büfe ve Menüler

Ailelerin tatil zamanlarında en çok zorlandıkları anlardan bir tanesi şüphesiz ki yemek zamanları. Özellikle iştahsız olan ve sınırlı ürünlerle beslenen çocuklara sahip olan aileler, otelde konakladıkları süre boyunca yemek konusunda zorluk yaşayabiliyor. Çocuklara özel açık büfe ve menülerin yanı sıra özel beslenme gereksinimi duyan minikler için de birçok yemek alternatifini çocuk dostu otellerde bulabilirsiniz. Gün boyu devam eden açık büfe hizmetleriyle istediğiniz her an lezzetli yemekleri tadabileceğiniz çocuk dostu otellerde benzersiz bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

Holimax’in, çocukla tatil yapmak isteyen aileler için ayrıcalıklı hizmetlere sahip otellerinde bu yazı hem kendiniz hem de aileniz için unutulmaz anılarla doldurabilirsiniz.

Yorum Yazın