Yazın evleniyorsanız ve yazın balayına çıkmayı düşünüyorsanız gözünüz kapalı Antalya’yı balayı tatili lokasyonu olarak belirleyebilirsiniz. Sıcacık denizi, eğlenceli gece hayatıyla günden geceye keyifli zamanların garantisini sunan Türkiye’nin güzide tatil şehri Antalya’da özellikle Belek, Kemer, Alanya ve Side popüler bölgeler arasında yer alıyor.

Antalya’nın batısında yer alan ilçelerden biri olan Belek’te tertemiz coğrafyanın tadını çıkarabilir, tarihi ve doğal güzellikler arasında ufak turlara çıkabilirsiniz. Toros Dağları eteklerinde yer alan Kemer’de masmavi suların tadını çıkarabilir, dünyaca ünlü Olimpos’ta otantik zamanlar geçirebilirsiniz. Son yılların yükselen turizm merkezi Side’de tapınaklar arasında kral ve kraliçelerin geçtiği topraklar üstünde mistik bir balayı tatili yaşayabilirsiniz ya da isterseniz yıllardır tatil yapmak açısından kalitesi tescilli denebilecek Alanya’da hoş bir balayı tatili geçirebilirsiniz.

Beldeyi seçmek sizden, otel önerisinde bulunmak bizden. Haydi, her bölgeden seçimler içeren en iyi Antalya balayı otelleri listemize geçelim…

granada luxury belek

Mükemmel Bir Antalya Balayı Oteli: Granada Luxury Belek

Akdeniz’in incisi Belek’te 100.000 m² alan üzerinde kurulan ve geniş havuzları, eğlence yerleri ve farklı mimari yapısıyla göz dolduran Granada Luxury Belek’te unutulmaz bir balayı tatili geçirmeye hazır mısınız?

Lüksün tesadüf olmadığını savunan Granada Luxury ekibi cesur duruşlarıyla misafirlerine konfor ve mükemmel hizmet garantisi veriyor. Odanızda keyifli vakit geçirmek için her detayın düşünüldüğü, havuz kenarında Maldivler esintisinin sizi sardığı, eşsiz tatların restoranda hem karnınızı hem ruhunuzu doyurduğu, gündüzden geceye uzanan eğlenceli ortamın sizi kucakladığı bir balayı tatili için Holimax ayrıcalığıyla Granada Luxury Belek’te yerinizi ayırtabilirsiniz.
 

antalya hersey dahil balayi otelleri

Antalya Balayı Tatili Otellerinde Ultra Her Şey Dahil Konsepti

Balayı tatili denince aklınıza gelen anahtar kelimeler eğlence, keyif, konfor ve lezzet ise ultra her şey dahil konseptin tadını çıkarmak için Queen’s Park Le Jardin’i tercih edebilirsiniz.

Türkiye’de güney sahilinin incisi Kemer’de yer alan tesiste balayı tatili standartları en yüksek çıtada tutuluyor. Yazın tatlı ritmiyle uyum içinde bir tatil hayal ediyorsanız otelin denize sıfır oluşu, spa merkezine sahip olması, yeşillikler arasındaki lokasyonu, eğlenceli aktiviteleri sizi memnun edecektir.  

Antalya balayı oteli olarak Queen’s Park Le Jardin’i seçtiğinizde Holimax’te avantajlı fiyatlardan yararlanabilir ve kolayca rezervasyon yapabilirsiniz.

side sunport hotel spa

En İyi Antalya Balayı Tatili Otelleri Arasında: Side Sunport Hotel Spa

Sunport Hotel, dünyanın farklı yerlerinden birçok turistin favori rotaları arasında yer alan, Akdeniz’in seçkin tatil beldesi Side’de yer alıyor.

Doğal güzellikler arasında turkuaz bir denize el ele girmenin tadını çıkarmak, havuz kenarında keyif yapmak, spa & wellness merkezinde huzura kavuşmak ve balayı tatilinizi en mükemmel şekilde geçirmek için Side Sunport Hotel’de konaklayabilirsiniz.

14.000 m² alana yayılan tesis, Side merkeze 6 km, Manavgat’a 8 km, Antalya Havalimanı’na 55 km, Antalya şehir merkezine 65 km mesafede yer alıyor.

kirman arycanda de luxe otel

Antalya Balayı Otelleri Arasında Bir Yıldız: Kirman Arycanda De Luxe

Otele girer girmez size atanan bir asistana WhatsApp üstünden isteklerinizi bildirebileceğiniz, balayı tatiliniz başladığında 24 saat boyunca sürekli leziz yiyecek ve içecek servisinin olduğu, sahilde güneşlenirken önünüze mevsim meyvelerinden tabaklar, dondurmalar, sıcak simitler geldiği, denize sıfır konumun avantajıyla pırıl pırıl sulara anında ulaşabildiğiniz, kaydıraklı havuzlarda eğlencenin tadını çıkardığınız, hamam ve masaj bölümünde tüm stresten arındığınız bir balayı tatili harika olmaz mı? Hayalinizi Kirman Arycanda De Luxe’de gerçekleştirebilirsiniz.

Havuz başı aktiviteleriyle gündüzleriniz, Antalya’nın renkli eğlence hayatında geceleriniz hem cıvıl cıvıl hem de romantik geçecek! Holimax avantajlarıyla Kirman Arycanda De Luxe’de ya da Antalya balayı otelleri arasından seçeceğiniz herhangi bir tesiste anında indirimli rezervasyon imkanından faydalanabilirsiniz. Şimdiden iyi tatiller!

 

 

Yorum Yazın