Kuşadası’nda Yer Alan Eğlence Mekanları

Ege bölgesi ve Aydın ilinin gözde turizm merkezi Kuşadası, doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden hareketli bir gece hayatına sahiptir. Kuşadası eğlence mekanları her yıl yerli ve yabancı turistler tarafından çok fazla tercih edilir. Kuşadası gece hayatı konusunda tatilcilere farklı konseptte eğlenebilecekleri pek çok seçenek sunar.

ex club gorsel

Ex Club

Ex Club, Kuşadası Barlar Sokağı’nda yer alır. Kuşadası gece hayatına yön veren gece kulüplerinden biri olan Ex Club, oldukça kalabalık ve eğlencelidir. 

Sabahın ilk ışıklarına kadar müziğin ve dansın keyfini çıkarabileceğiniz mekanda belirli günlerde ünlü DJ’ler yer alır. Dans gösterileri ve sahne şovlarının yer aldığı kulüpte geniş bir alkol menüsü  bulunur. Kaliteli hizmet, havalandırma sistemi, atıştırmalık ikramlar ve ilgili personelleriyle haftanın 7 günü hizmet verir. 

jimmys irish pub gorsel

Jimmy’s Irish Bar

Jimmy’s Irish Bar, Kuşadası’nın Alamescit mevkiinde yer alır. Kuşadası Barlar Sokağı’nın sayılı barlarından biri olan Jimmy Irish, yaz aylarında yerli ve yabancı turistler tarafından çok fazla tercih edilir. 

Farklı konsepti ve her daim kalabalık olmasıyla meşhur olan Jimmy’s Irish Bar’da İspanyol ve Türk mutfağından lezzetler ve geniş bir alkol menüsü bulunur. Birbirinden lezzetli kokteyllerin yer aldığı bar kaliteli müzikleri, ilgili personelleri ile oldukça beğenilir. 

dubliners grosel

Dubliners Karaoke Bar

Dubliners Karaoke Bar, Kuşadası’nın Camikebir Mahallesi’nde yer alır. Kuşadası bölgesinin en eğlenceli mekanlarından biri olan Dubliners, karaoke konseptiyle hizmet verir. 

Sabahın ilk ışıklarına kadar şarkı söyleyip eğlenebileceğiniz mekan yaz aylarında özellikle yabancı turistler tarafından daha çok tercih edilir. Yiyecek ve içecek menüsü bakımından oldukça zengin olan barda 90 farklı çeşitte kokteyl ve ikramlıklar yer alır. 

limon bar

Limon Bar

Limon Bar, Kuşadası’nın Camikebir mevkiinde yer alır. Kuşadası bölgesinin en eski barlarından biri olan Limon Bar, 1989 yılından beri hizmet verir. 

Osmanlı ve Yunan mimarisinden izler taşıyan binada tarihi dokusuyla dikkat çeken mekan yerli, yabancı turistlerin uğrak noktasıdır. Gece kulübü, bar, dans ve canlı müzik konseptinden oluşan Limon Bar, Kuşadası gece hayatının önde gelen barları arasında bulunur. Kaliteli müzikleri, alkol seçenekleri, misafirperver personelleriyle eşsiz bir atmosfere sahiptir. 

molly malones bar

Molly Malone’s Bar

Molly Malone’s Bar, Kuşadası bölgesinin Camikebir Mahallesi’nde yer alır. Kuşadası’nın en elit mekanları arasında bulunur. 

Zengin bir menüye sahip Molly Malone’s Barı’nın mistik ortamında harika sunumlar eşliğinde yiyecek, içecek, kokteyl ve farklı türde alkollü içecekler servis edilir. Canlı müzik performansları ve sıra dışı konseptiyle konuklarının beğenisini kazanan mekan haftanın yedi günü hizmet vermektedir. 

charlies place gorsel

Charlie’s Place Karaoke Bar  

Charlie’s Place Karaoke Bar, Kuşadası’nın Alamescit mevkiinde yer alır. Canlı müzik ve karaoke konseptli bar bölgenin en gözde barları arasında bulunur. 

Misafirperver bir mekan olan Charlie’s Place Karaoke Bar’da zengin içecek seçenekleri ve geniş bir yemek menüsü yer alır. Lezzetli kokteyler, yemekler ve kaliteli müzikler eşliğinde karaoke yapabilir, oyun alanlarında keyifli bir vakit geçirebilirsiniz.

seans kareoke bar gorsel

Sean’s Karaoke Bar

Sean’s Karaoke Bar, Kuşadası’nın Camikebir Mahallesi’nde yer alır. Karaoke konseptiyle hizmet veren mekan Kuşadası bölgesinin en eğlenceli barları arasında bulunur. Karaoke konseptinin yanı sıra canlı müzik, disko alanı, dans gösterileri, sahne şovları yer alır. 

Zengin içecek seçenekleri, ortamın enerjisi ve ilgili personelleriyle yerli, yabancı turistler tarafından yoğun rağbet görür. Sabahın ilk ışıklarına kadar hız kesmeden eğlenebileceğiniz mekan haftanın yedi günü açıktır. 

Kuşadası’nın renkli gece hayatını yerinde deneyimleyerek tatilinizi hareketlendirmeye ne dersiniz? Holimax’ın sunduğu erken rezervasyonlu ve avantajlı kampanyalı Kuşadası Otelleri seçeneklerini inceleyebilir, yaz tatilinizi uyguna getirebilirsiniz. 

 

Yorum Yazın