Çocuklarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirerek ve uzun tatiller yaparak güzel anılar biriktirebilirsiniz. İster uzun tatillerde ister kısa tatillerde çocuklarınızla birlikte keşfedebileceğiniz yerleri ve konaklayacağınız yerleri önceden araştırıp rezervasyon yaparak tatil yapmayı kolaylaştırabilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte ailece keyifli ve eğlenceli zaman geçirebileceğiniz yerlerde çocuklu ve bebekli ailelere özel tatil fırsatlarını inceleyebilirsiniz. 

Çocuğunuzla gidebileceğiniz tatil rotaları, çocuklu tatilin en verimli geçebileceği yerlerdir. Yakınlık, bütçe dostu ve çocukların yaşına uygunluğu açısından hemen her yaş grubundaki çocuğa hitap eden tatil seçenekleri ile ilgili bilgi sahibi olmak için Holimax sitesine göz atabilirsiniz. 

Çocuklu aileler için sunulan otel fırsatlarında çocuğunuzun gelişimi için her bir detay düşünülmüş. Ayrıca bebek bakım odaları ve bebeklere özel menü seçenekleri çocuklu aileler için vazgeçilmez detaylardır. 

Bolu – Abant 

Türkiye’nin çoğu şehrinden farklı bir doğal güzelliğe sahip Bolu’yu çocuklarınızla tatil yapmak için tercih edebilirsiniz. Şehrin büyük bir kısmı eski evlerden oluşmakla birlikte coğrafi konumu nedeniyle de büyük şehirlere yakınlığından dolayı önemli bir şehirdir. 

Büyük Abant otelleri, Bolu’da kış aylarında en önemli konaklama yerlerinden birisidir. Abant gölünün hemen etrafında olan mini otellerde çocuklarınızla birlikte güzel anılar biriktirebilirsiniz. Abant otelleri genellikle merkeze 32 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Yemyeşil doğası ve tertemiz havası ile en çok tercih edilen doğal tatil yerlerinden birisidir. 

Bolu termal otelleri, farklı konseptlere sahip seçenekleri ile Bolu’nun şifalı sularını ziyaretçileriyle buluşturuyor. Ayrıca Abant Gölü’nün keyfini çıkararak keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.  

İstanbul’a sadece 250 km uzaklıkta olan il, gezilecek yerleri ve tarihi dokusuyla da öne çıkmaktadır. Bolu tatilinizde çocuklarınızla hem yeni yerler keşfedecek hem de ruhen ve bedenen dinlenmenin huzurunu yaşayacaksınız. 

Erken rezervasyon fırsatları sunan Holimax, keyif dolu güzel bir tatil isteyen aileler için ideal seçimler sunar. Büyük Abant Gölü keşfinden sonra eşsiz göl manzarası eşliğinde gününüzü akşam yemeği ile taçlandırabilirsiniz. 

Çocuklu aileler için ideal bir tatil yeri olan Bolu’da konaklamak için Holimax tatil fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Hem sizin hem de minik konukların seveceği tatil merkezlerinde rahat ederek keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bolu’da tercih edebileceğiniz konaklama merkezlerini ve kaliteli hizmet veren otelleri güvenle inceleyebilirsiniz.

Maşukiye – Kocaeli 

Çocuklarınızla birlikte gidebileceğiniz ideal yerlerden biri olan Maşukiye İstanbul’a sadece 120 km mesafededir. Doğayla iç içe bulunan yerlerden biri olan Maşukiye’ye adım attığınız andan itibaren huzuru hissedeceksiniz. 

Çocuklarınızla birlikte Maşukiye’de doğal bir tatil deneyimi yaşamak için Holimax online web sitesinde sunulan otel ve konaklama fırsatlarını inceleyebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte keyifli zaman geçirmek ve modern dekorasyona sahip otellerde doğanın kucağında hissetmek için Sapanca Gölü de eşsiz bir deneyim sunar. 

Etkileyici doğası ile çocuklu ailelerin tercih ettiği Maşukiye’de çok sayıda yayla bulunmaktadır. Ayrıca Maşukiye tatilinizde muhakkak görmeniz gereken yaylar arasında Kirazlı Yaylası ve Kuzu Yaylası yer alır. Ayrıca Çiğdem Yaylası, Soğucak Yaylası, Sultanpınar Yaylası ve Dikmen Yaylasını da gezeceğiniz yerleri, erken rezervasyon fırsatlarından faydalanarak Holimax ayrıcalıklarını keşfedebilirsiniz. 

Çocukla Gidebileceğiniz Tatil Yerlerini Holimax ile Keşfedin

Çocukları ile tatil yapmak isteyen ebeveynlerin en önemli sorunu da nerede tatil yapacağına karar vermektir. Çocuklu ailelere ve her bütçeye hitap eden seçenekler sunan Holimax ile tatil yapmak artık çok daha kolay. 

Çocuklarla birlikte ailecek tatil yapmak her ne kadar pahalıya denk gelse de tercihlerde yapılan ufak değişikliklerle çocuklarınızla birlikte kaliteli tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Tercih edeceğiniz tesisin hizmetlerini inceleyerek ailecek tatili daha uygun fiyatlarda gerçekleştirebilirsiniz. 

Çocuklarınızla konaklayacağınız apart otel ve konaklama tiplerine detaylı olarak göz atabilirsiniz. Holimax’in önerilen tatil yerlerini ve konaklama tercihlerini inceleyerek otelleri ve konaklamak istediğiniz tarihlere göz atabilirsiniz. Böylelikle çok daha uygun fiyatlara ev rahatlığında çocuklarınızla birlikte tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bu sayede tercih ettiğiniz otellerde oluşacak maliyetleri minimum seviyeye getirebilirsiniz. Eşinizle ve çocuklarınızla rahat bir tatil için, konaklama hizmetleri kapsamında sunulan her şey dahil ya da ultra her şey dahil konseptlerini tercih edebilirsiniz. Böylelikle hem aile olmanın avantajını yaşayacak, hem de uygun fiyatlarda ve kaliteli bir tatil geçirebileceğiniz yerleri keşfedeceksiniz. 

Holimax’ın sunduğu indirimli avantajlardan yararlanarak ailecek tatil yapmak istiyorsanız erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmayın.