Ülkemiz tarihi zenginlikleri kadar yeraltı zenginlikleri ile de birçok kesime hitap etmektedir. Özellikle sağlık sektöründe de geniş yer tutan termal otel ve tesisler ülkemizin birçok farklı şehrinde yer almaktadır. 

Birbirinden farklı markanın ve  firmanın bu alanda termal tesisini bulmak mümkündür. Farklı kriterleri ve farklı özellikleri bulunan termal oteller geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmektedir.

Tatil amacıyla, konaklama amacıyla veya tedavi amacıyla ihtiyaç duyduğunuz oteller aynı zamanda şifalı su imkânına da sahip olduğunda farklı bir deneyim yaşamanıza imkan sağlamaktadır. 

Termal otellerin tercihi hem keyfi hem de zaruri olarak yapılabilmektedir. Hem keyfi hem de zaruri ihtiyaçlarınızdan kaynaklanan termal otel tercihinde dikkat edilmesi gereken kriterler göz önünde bulundurulmalıdır. Güvenilir firmalar, tam donanımlı termal otel olmaları başta olmak üzere birçok farklı kriterin ve aşamanın dikkatle incelenmesi hem rahatınız hem de sağlığınız açısından oldukça önemlidir.

Termal Otel Kimler için Uygundur?

Ülkemizde ve dünyada termal oteller hem sağlık turizminde hem de tatil turizminde kullanılmaktadır. Bu nedenle termal oteller birçok farklı aktivitenin yapılabileceği, yeme içme, spor alanları, aquapark, masaj salonları, SPA merkezleri, fizik tedavi merkezleri ile donatılmaktadır.

Termal oteller, müşteri potansiyelleriyle doğru orantılı olarak toplantı salonları, kongre merkezleri gibi birçok farklı alanlar da sunabilmektedir.

Termal oteller genellikle kalp ve damar rahatsızlığı, eklem rahatsızlıkları, böbrek ve karaciğer rahatsızlıkları, solunum yolu rahatsızlıkları, egzama rahatsızlıkları, deri hastalıkları, çocuk felci hastalığı, bronşit rahatsızlıkları, kadın hastalıkları, şeker hastalıkları, tansiyon hastalıkları, cilt yaralanmaları gibi birçok hastalığın tedavi sürecinde yararlı olabilmektedir.

Ancak sağlık problemleri nedeniyle termal otelleri tercih edecek olan bireylerin öncelikle doktora başvurması gerekmektedir. Doktorun yönlendirmesi farklı mineral taşıyan kaplıcaların tercihi için önemlidir. Avantajlı fiyat ve konumunuza en yakın termal otel için iletişime geçebilirsiniz.

Bir Otelden Daha Fazlası Termal Konsepti ile Sizleri Bekliyor

Belirli bir sağlık problemi olmaksızın sağlıklı yaşam ve güzellik için de tercih edebileceğiniz termal tesisler tatilinizin bir parçası olduğunda çok daha güzel ve eğlenceli zaman geçirebilmenizi sağlamaktadır. 

Termal oteller yılın her mevsiminde tercih edebileceğiniz yerlerdir. Farklı coğrafyalarda, farklı zamanlarda ve farklı mevsimlerde gereksinimlerinizi karşılanabilmesi için yüzlerce seçenek arasından size en uygun olan termal otel özellikleri sizlere sunulmaktadır.

Holimax güvencesi ile yalnızca bir termal otel değil aynı zamanda kapsamlı bir tatil mekanı olarak da tercih edebileceğiniz yüzlerce farklı seçenek bulabilirsiniz. Havuzlu termal odalar, Aqua olimpik havuz, Türk hamamı, sauna gibi tatilinizi daha keyifli geçirmenizi sağlayacak donanımlar sayesinde bambaşka bir deneyim sizleri bekliyor. Avantajlı fiyat teklifleri için ayrıcalıklarını keşfedin.

Termal Otel Tercihleriniz için Holimax Özel Fırsatlarını Kaçırmayın

Türkiye’nin farklı bölgelerinde farklı kapasite ve özelliklerde birçok termal otel bulabilmek mümkündür. Standartların üzerinde termal oteller ile hem sağlık hem konfor hem de eğlencenin bir arada sunulacağı size özel seçenekler ile tatilinizi renklendirebilirsiniz. Hem yalnız başınıza gidebileceğiniz hem de aileniz ile gidebileceğiniz avantajlı seçenekler tercih edebilirsiniz. 

Birbirinden farklı mineralli su seçenekleri, farklı tesis eklentileri ile sizlerde tatilinizi bir rüya gibi yaşayabilirsiniz.

En uygun termal otel fiyatları ile bambaşka bir deneyim yaşamak için sizler de Holimax’i tercih edebilirsiniz. Sınırlı rezervasyon ve sınırlı avantaj fırsatlarını kaçırmamak için acele edin. 

Kampanyalarımızı takip ederek birçok farklı kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Yılın 1 günü veya 1 ayı değil dilediğiniz her günde ve her mevsimde sizler de doyasıya eğlenebileceğiniz bir tatil seçeneğini Holimax ile elde edebilirsiniz.