Türkiye’nin en büyük liman şehirleri arasında yer alan Kuşadası her yıl yerli ve yabancı turistlerin adeta buluşma noktası oluyor. Aydın’ın popüler tatil beldesi Kuşadası’nın yaz tatili için tercih ettiyseniz cıvıl cıvıl günler sizi bekliyor demektir. Tatil denince deniz, kum ve güneşe olduğu kadar leziz yemeklere de doyma vakti olduğu için Kuşadası yeme içme mekanları ile ilgili bilgiye sahip olmanız yararınıza olur. Haydi, lezzet duraklarını birlikte mercek altına alalım!

Kusadasi Kahvalti Mekanlari

Pozitif Enerji Dolu Kuşadası Kahvaltı Mekanları

Kuşadası sahilinde yaz tatilinizde bir tur attığınızda tüm yılın negatif enerjilerinden arınabilirsiniz. Hareketli kafeler, denize giren insanlar ve evet biraz kalabalık da Kuşadası’ndadır. Yazın güneşin adeta size sıkı sıkı sarıldığını hissedebilirsiniz ama bu his bile sevgi doludur! Üstelik çok sıcak bastığında buz gibi limonata ile serinleyebileceğiniz birçok mekan da vardır.

Şöyle uzun uzun, bol kahkahalı bir kahvaltı için Marvista Cafe & Restaurant’a gidebilirsiniz. Burası sadece kahvaltı yeri de değil aslında, menüde serpme köy kahvaltısından, ızgaraya uzanan geniş yelpazede bir seçenek listesi bulunuyor. Pırıl pırıl denize karşı güne başlayabileceğiniz gibi güneşin batış yeri olarak da Marvista’yı tercih edebilirsiniz.

Kuşadası’nın meşhur plajları arasındaki Kadınlar Plajı’nda denize girmeyi düşünüyorsanız sahil keyfi öncesi kahvaltınızı Kiwi Restaurant’ta yapabilirsiniz. Mekan denize sıfır konumda olduğu için plaja geçişiniz de kolay olacaktır. Kiwi’nin de Marvista gibi akşam yemeği için de harika tabakları olduğunu belirtelim.

egenin deniz urunlerinin tadina

Ege’nin Deniz Ürünlerinin Tadına Bakmadan Gitmeyin!

Kuşadası’na gelip de deniz ürünleri yemeden gitmek olmaz. Taptaze balıklarla donatılacak bir sofrada ziyafet çekmek istiyorsanız Mezgit Restoran’da yerinizi ayırabilirsiniz. Balığın yanında harika Ege mezelerinden de tadabilirsiniz. Sadece yemeklerde değil hizmet de üst düzey kaliteye sahip mekanda yemek sonrası kızarmış dondurma yemeyi de unutmayın. Mezgit her yeme tipine uygun içerikler de sunuyor. Vejetaryen, vegan ve glutensiz seçenekleri de tercih edebilirsiniz.

Kuşadası yeme içme mekanları arasında en eskiler arasında bulunan Tarihi Toros Restaurant da en güzel balık tabaklarını bulabileceğiniz yerler arasında bulunuyor. Denize sıfır konumuyla akşam yemeğini kat kat leziz bir hale getirebileceğiniz mekanda hem mideniz hem de gözleriniz bayram edecek.

Kuşadası’nın manzarası harika bir başka balık restoranı da Oksa Marina. Burada en az balıklar kadar mezeler ve salata çeşitleri de oldukça lezzetli! Taze deniz balıklarının yumuşacık kıvamlı tariflerini masmavi Ege’ye karşı yemenin tadını çıkarabilirsiniz…

biraz eglence biraz yemek arayan

Biraz Eğlence Biraz Yemek Arayanlara Kuşadası Restoranları

Kuşadası’nda iyi yemek yemenin ötesinde kaliteli bir akşam geçirmek istiyorsanız Planet Yucca’da yerinizi ayırtın deriz. Dünya mutfaklarından birçok seçeneğin olduğu yemek menüsünden size uygun tatlar bulmanın yanında yepyeni lezzetler de deneyebilirsiniz. Açık havada hem karnınızı doyurup hem de canlı müzik eşliğinde yediklerinizi tatlı tatlı yakabilirsiniz. 1984’ten beri hizmet veren mekanın tecrübesine güvenebilirsiniz.

Hem menüde seçenekler bol olsun hem de canlı müziğe denk gelirsek o da bizim için bonus olsun diyorsanız oklar Saray Restoran’ı gösterecektir. Farklı ülkelerden tariflerin sunulduğu Saray Restoran’da şimdiye kadar denemediğiniz yemekleri denemenizi öneririz. Tatilinizi renklendirmenin yolu cesur seçimler yapmaktan geçer!

Kuşadası tatili boyunca uğrayabileceğiniz lezzet durakları ile ilgili bilgi edindikten sonra sıra konaklama yerini ayarlamaya gelmiş olabilir. Holimax Kuşadası otelleri sayfasından tüm seçenekleri inceleyebilir, otel türleri ile ilgili isteklerinize göre filtreleme yaparak hayalinizdeki tatil için rezervasyonunuzu hemen yapabilirsiniz. Hızlı davranın, erken rezervasyon indirimlerinden faydalanma fırsatını kaçırmayın!

 

Yorum Yazın