Türkiye’nin popüler tatil merkezleri arasında bulunan Marmaris, yemyeşil doğası, bakir koyları, mavi yeşilin bir arada olduğu sahilleri ve gece hayatı ile her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilir. Güne zinde başlamanızı sağlayan kahvaltı sofraları, Marmaris’in vazgeçilmezlerindendir. 

Marmaris’te her damak zevkine uygun kahvaltı sofrası sunan mekan bulabilirsiniz. Farklı konseptte hizmet veren Marmaris kahvaltı mekanları içerisinde serpme kahvaltılardan yöresel kahvaltılara, doğa içinde kahvaltıdan deniz kenarında kahvaltı ve açık büfe kahvaltı servisine kadar pek çok seçenek bulunur. 

Nehirde Mola

Nehirde Mola, Marmaris’in Kemeraltı mevkiinde yer alır. Marmaris bölgesinin en iyi kahvaltı mekanları arasında bulunur. 

Muğla’nın yöresel lezzetlerinin yer aldığı mekanın kahvaltı menüsünde serpme kahvaltı ve tabakta kahvaltı seçenekleri yer alır. Özenle hazırlanan kahvaltı içinde yedi çeşit peynir, ev yapımı mevsimlik reçeller, bal- kaymak, köy yumurtası, marmelat, tereyağı, acuka, yeşillik, zeytin çeşitleri, organik  meyveler, peynirli pide ve sınırsız çay servisi bulunur. 

Deniz Kapısı Restoran

Deniz kenarında kahvaltının adresi olan Deniz Kapısı Restoran, Marmaris’in İçmeler mevkiinde yer alır. Marmaris bölgesinin en köklü yerlerinden biri olan Deniz Kapısı Restoran 1971 yılından beri hizmet vermektedir. 

Hem kahvaltı yapıp hem denize girebileceğiniz restoranın serpme kahvaltı menüsü oldukça çeşitlidir. Serpme kahvaltı içerisinde 5 çeşit peynir, ev yapımı mevsimlik reçeller, taze yeşillikler, inek sütünden tereyağı, manda kaymaklı domates reçeli, tahinli ve cevizli kireçte çıtır balkabağı, çökelekli sigara böreği, pancake, süzme Marmaris çam balı, baharatlı kuru domates, köy yumurtası, fırında köy bazlaması, peynirli ve domatesli dakos, menemen ve demlik çay servisi bulunur.  

Çınar Restoran

Çınar Restoran, Marmaris’in Çamlı köyünde yer alır. Marmaris bölgesinin muhteşem doğası içerisinde, çınar ağaçlarının gölgesinde keyifli bir mekandır. 

Tamamı organik ürünlerden oluşan köy kahvaltısında yer alan bal, zeytin, tereyağı kendi üretimleri, masaya gelen domates ve salatalık da bahçelerinden günlük olarak toplanır. Köy kahvaltısı içerisinde; sıcak köy ekmeği, gözleme, tereyağı, çökelek, domates ve salatalık, organik zeytinyağı, organik süt, köy yumurtası, tereyağlı sos ve sıcak bazlama, pişi, menemen, patates kızartması ve çay servisi bulunur. 

Şahin Tepesi Restoran

Şahin Tepesi Restoran, Marmaris’in Armutalan mevkiinde yer alır. 1996 yılından beri hizmet veren restoran Marmaris’in en sevilen yerleri arasındadır. 

Yemyeşil bir doğa içerisinde enfes manzarasıyla keyifli bir kahvaltı Şahin Tepesi Restoran’ın kahvaltı menüsü oldukça geniştir. Serpme kahvaltı içerisinde; peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, domates, salatalık ve taze yeşillikler, bal, kaymak, tereyağı, haşlanmış yumurta, kuru meyveler, mevsimlik reçeller, tahin, pekmez, köy ekmeği ve sınırsız çay servisi bulunur. 

GOURM’ET BBQ

Marmaris’in Çıldır mevkiinde yer alır. Harika bir deniz manzarasına sahip olan mekanın kahvaltı menüsü doğal, organik ve taptaze köy ürünlerinden oluşur. 

Kahvaltı içerisinde; ev yapımı reçeller, Hopa tereyağı, organik köy yumurtası, ev yapımı patates kızartması, Datça kekik, süzme bal, petek bal, cherry domates, salatalık, ceviz, kayısı, incir, organik sebzeler, peynir çeşitleri, krep, tahin–pekmez, zeytin çeşitleri, kızarmış ekmek, pişi ve sınırsız demleme çay servisi yer alır.

Pukka Marmaris

Pukka Marmaris, Marmaris bölgesinin Uzunyalı sahilinde yer alır. Hem restoran ve kafe hem de plaj olarak hizmet verir. Kahvaltı menüsünde “Pukka Kahvaltı” ve “Sıcak Kahvaltı” seçenekleri bulunur. 

Pukka kahvaltı içerisinde; peynir çeşitleri, mevsimlik reçeller, marmelat, bal, kaymak, acuka ezmesi, tereyağı, zeytin çeşitleri, taze yeşillikler, cherry domates, kruvasan, börek, sahanda yumurta ve sınırsız demleme çay servisi bulunur. 

Sıcak kahvaltı içerisinde; peynirli gözleme, kruvasan, börek, ızgara hellim, sucuk ızgara, sosis ızgara, sahanda yumurta, kızarmış patates, domates–salatalık, taze yeşillik ve sınırsız demleme çay seçenekleri bulunur. 

Bu güzel kahvaltı mekanlarında kahvaltı yapmak için sabırsızlandıysanız hemen otel rezervasyonları için harekete geçmelisiniz. Aradığınız özelliklere uygun Marmaris otelleri seçeneklerine Holimax üzerinden ulaşabilir, avantajlı tatil fırsatlarını yakalayabilirsiniz.