Yazın yaklaşmasıyla birlikte birçok kişi farklı konseptlerde tatil yapabilecekleri sahil rotaları için araştırma yapmaya başladı. Özellikle Akdeniz ve Ege kıyılarında deniz tatili yapmak isteyenler için birçok farklı alternatif bulabileceğiniz Holimax’le siz de masmavi denizin ve sıcak kumların tadını doyasıya çıkaracağınız bir tatil planı yapabilirsiniz.

fethiye oludeniz

  1. Ölüdeniz

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı bir belde olan Ölüdeniz, doğa harikalarına ev sahipliği yapan ve  son yıllarda hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çeken sahil rotalarından biri. Mavinin ve yeşilin her tonunu barındıran denizi ve uçsuz bucaksız sahilleriyle unutulmaz tatil anıları yaratacağınız Ölüdeniz’de Kabak Koyu ve Belcekız Plajı’nda denizin tadını çıkarırken tarihin eski zamanlarına kısa bir yolculuk yapabilirsiniz.

marmarisin koylari

  1. Marmaris

Hem tarihi hem de doğal güzellikleriyle Akdeniz’in en sevilen sahil rotalarından biri olmayı başaran Marmaris, bakir koyları ve kültürel zenginlikleriyle deniz tatili yapmak için doğru bir seçenek olacaktır. Muhteşem koyları ve berrak deniziyle bir deniz tatilinden beklediğiniz her şeyi karşılayan bu beldede konaklamak için Marmaris otelleri arasından seçim yapabilirsiniz. 

Bodrum bitez

  1. Bodrum

Yıllardır yaz tatili denince akla ilk gelen rotalardan biri olan Bodrum, güzel bir deniz tatili yapmak için en sık tercih edilen destinasyonlardan biri. Hem bahar aylarında hem de yaz aylarında denize girebileceğiniz bu ilçe, Ege ve Akdeniz esintilerini bir arada bulabileceğiniz nadir yerlerden biri. Doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi ve kültürel zenginlikleriyle de göz dolduran Bodrum’un benzersiz sahillerini keşfederken senenin yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

assos antik plaj

  1. Assos

Eski krallıklara başkent olmuş bir antik kentte tatil yapmak ister misiniz? Cevabınız evet ise Assos hem tarihi dokusu hem de sahiliyle size benzersiz bir deniz tatili deneyimi yaşatabilir. Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı olan Behramkale köyü olarak da bilinen Assos, özellikle son yıllarda yaz tatilini farklı bir konseptte geçirmek isteyenlerin tercih ettiği rotalardan biri. Eğer siz de sıradışı bir tatil deneyimi yaşamak isterseniz antik çağdan kalma odalarda konaklayabilir, berrak denizin tadını çıkarabilir ve her sabah muhteşem bir manzaraya uyanabilirsiniz.

gocekin kusursuz koylarini ve ad

  1. Göcek

Temiz havası ve muhteşem koylarıyla akıllara kazınan Göcek, özellikle tekne tatili yapmayı tercih edenlerin vazgeçilmez rotalarından biri. Mavi ve yeşilin buluştuğu bu muhteşem belde bahar ve yaz aylarında hafta sonu kaçamağı yapabileceğiniz etkileyici bir Akdeniz kasabası. Şehirden uzak, sakin bir koyda vakit geçirirken serin sularında kulaç atabileceğiniz Göcek’i eğer henüz keşfetmediyseniz tatil planınıza eklemenizi tavsiye ederiz.

glapsides plaji

  1. Side

Hem yerli hem de yabancı turistlerin favori Antalya rotalarından biri olan Side, özellikle son yıllarda deniz tatili yapmayı tercih edenleri ağırlıyor. Muhteşem doğası ve tarihi özellikleriyle birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış bu şirin belde, denizi ve ince kum tanelerinin süslediği plajlarıyla meşhur. Cam gibi suyu ve saklı kalmış güzellikleriyle kendisine hayran bırakan Side’de gündüz denizin ve şehrin tadını çıkarırken akşamları güneşi şirin bir sahil restoranında batırabilirsiniz.

kibris gazimagusa plajlari

  1. Kıbrıs

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vize almadan gidebileceği tatil rotalarından biri olan Kıbrıs tam anlamıyla bir Akdeniz ülkesi. Hem gurme tatları hem de kültürel zenginlikleriyle tatilinizi unutulmaz kılacak bu ada, denizi ve sahilleriyle de akıllarda kalıyor. Bir ada ülkesi olması sebebiyle her yolun sonunda deniz görebileceğiniz Kıbrıs, özellikle lüks kıbrıs otellerinde konaklamak isteyenler için birçok farklı alternatife sahip. Deniz, kum ve güneş üçlüsünün en güzel haline şahitlik edeceğiniz Kıbrıs tatilinizi mutlaka tekrarlamak isteyeceksiniz.

kemer

  1. Kemer

Heybetli ormanların ve çarşaf gibi bir denizin ortasında kalan Kemer, tatil için Antalya’yı tercih edenlerin uğrak rotalarından biri olarak biliniyor. Sonu görünmeyen bir deniz ve sahilin eşlik ettiği güneşle yaz tatilinizi güzelleştirecek bu şirin beldenin doğal güzelliklerini keşfederken keyifli bir yaz tatili geçirebilirsiniz.

cesme gorsel

  1. Çeşme

Ege’nin incisi İzmir’e bağlı olan Çeşme, hem sahilleri hem de etkileyici sokaklarıyla yaz tatilinde tercih edebileceğiniz rotalar arasında dikkat çekiyor. Yerel lezzetlerini tadarken eğlenceli aktivitelere dahil olabileceğiniz bu canlı belde sakin bir tatil yapmak için de birçok farklı alternatife sahip. Dilerseniz kültürel taraflarını keşfedebileceğiniz dilerseniz de deniz, kum ve güneşin tadını çıkaracağınız bir tatil vadeden Çeşme’yi tatil planınıza dahil etmekten asla pişman olmayacaksınız.

didim

  1. Didim

Yurt dışından en fazla turist ağırlayan beldelerden biri olan Didim, Aydın’ın şirin bir ilçesi olarak biliniyor. Küçük bir ilçe olsa da oldukça fazla otel ve konaklama alternatifi bulunan Didim tarihi, doğası ve temiz havasıyla ziyaretçilerinden tam not alıyor. Hem berrak bir deniz hem de etkileyici bir tarihe sahip olan bu beldede tatil yapmak için Holimax’te yer alan otellerden birinde hemen yerinizi ayırabilirsiniz.

Yorum Yazın